Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Προβολή του ντοκιμαντέρ "Τα λόγια της σιωπής"


To ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν βραδιές Ελληνικού ντοκιμαντέρ, σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ.

Είσοδος Ελεύθερη.

Ανάπτυξη όρασης. Νεογέννητο μωρό μέχρι παιδί 6 χρονών

Είναι καλό οι γονείς να γνωρίζουν τα στάδια ανάπτυξης όρασης σε ένα παιδί, ώστε εάν υποπτεύονται ότι το παιδί δεν βλέπει σωστά ή έχει κάποιο πρόβλημα με τα μάτια (προβλήματα όρασης), να συμβουλεύονται εγκαίρως ειδικό.
Τα προβλήματα όρασης πρέπει να αποκλειστούν όταν το παιδί δεν αντιδρά κατάλληλα με το περιβάλλον. Τα περισσότερα φυσιολογικά παιδιά εμφανίζουν ωρίμανση των διαφόρων παραμέτρων όρασης κατά ηλικιακά στάδια. Ωστόσο, εσείς οι γονείς να θυμάστε ότι κανένα παιδί δεν είναι ίδιο με όποιοδήποτε άλλο παιδί. Το συσιολογικό φάσμα ανάπτυηξης της όρασης ποικίλει. Τα παιδιά κατακτούν βήματα στην ανάπτυξή τους σε διαφορετικές ηλικίες.

Avokiddo Emotions: Ένα διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά… μεγάλα και μικρά

Το Avokiddo Emotions είναι ένα διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παιχνίδι από μία ταλαντούχα ελληνική ομάδα (Βαγγέλη Κατσαντώνη, Ελπίδα Βούλγαρη και Διονύση Βούλγαρη) το οποίο κάνει θραύση στο εξωτερικό, αποκτώντας μάλιστα διθυραμβικές κριτικές από τα μεγαλύτερα Μέσα του εξωτερικού 

«Χάνσελ και Γκρέτελ: στην Πρίζα» για τα σχολεία της Πάτρας

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας παρουσιάζει στην παιδική του σκηνή το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών Χάνσελ και Γκρέτελ… στην Πρίζα, από 29 Οκτωβρίου 2013 για τα σχολεία της Πάτρας και της περιφέρειας.