Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Φτιάξε σφραγίδες από απλές σβήστρες

Σας αρέσει να χρησιμοποιείτε στις δημιουργίες σας σφραγίδες, αλλά δεν βρίσκετε το σχέδιο που θέλετε και εάν το βρείτε οι τιμές είναι ελαφρώς απλησίαστες; Η ομάδα του SheBlogs μας δείχνει πώς να κάνουμε σφραγίδες από απλές σβήστρες! Για δείτε εδώ! (Η φωτογραφία είναι επίσης από την ίδια πηγή).

Αϊ-Βασίλη, πάρε «δρόμων»!

«Τελειώσαμε και μ’ αυτό το σύμβολο του καπιταλισμού! Του δώκανε πασαπόρτι για “εφεδρεία” κι έγινε μπουχός ο τύπος!». «Τι λες μωρέ; Μίλα ξεκάθαρα!». «Για τον χοντρό με τα κόκκινα μιλάω. Τον ροδαλό και γαλανομάτη γερούλη... που φέρνει από τον Βορρά, από τα ελατάκια, δώρα στα παιδάκια... Ε, λοιπόν, δεν θα τον ξαναδούμε. Τώρα, με την κρίση, επιστρέφει στη χώρα που ξεφύτρωσε». «Μπα; Κι εμείς τι θα έχουμε πια για Αϊ-Βασίλη και χριστουγεννιάτικο έλατο;». «Τα εγχωρίως αυτοφυή και αειθαλή: Τον Καραγκιόζη και το Κολλητήρι!».

Οι εργαζόμενες μητέρες πιέζονται πολύ

Σας έχει τύχει να αδειάζετε το πλυντήριο των πιάτων, ενώ διαβάζετε το παιδί για το σχολείο; Να σιδερώνετε ενώ ταυτόχρονα μαγειρεύετε; Η παράλληλη ενασχόληση με δυο ή περισσότερες δουλειές είναι κάτι που οι εργαζόμενες μητέρες κάνουν συχνά και φαίνεται ότι τις στρεσάρει πολύ περισσότερο από ότι τους μπαμπάδες σύμφωνα με νέα έρευνα από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Michigan.

Θεσσαλονίκη: Πόλη των Χριστουγέννων

«Ντυμένη» στα γιορτινά, η Θεσσαλονίκη αποκτά χαρούμενη ατμόσφαιρα και με εντυπωσιακά σκηνικά και δρώμενα προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να την αφουγκραστούν.