Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΜΚΕ: κινητοποίηση διαμαρτυρίας

Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος συμμετέχει στην κινητοποίηση που διοργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 στην Πλατεία Ομονοίας, ώρα 10:00 το πρωί, προκειμένου να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας για την τραγική θέση που έχουμε περιέλθει εξαιτίας της εντεινόμενης οικονομικής κρίσης για την οποία δεν είμαστε υπεύθυνοι και για την άμεση εφαρμογή πολιτικών και μέτρων προστασίας μας.

Χρήστος Ταμπαξής: «Η ζωή είναι ωραία, παρά τις δυσκολίες»

Τρις παραολυµπιονίκης και σηµαιοφόρος της ελληνικής οµάδας στους φετινούς Παραολυµπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ο Χρήστος Ταµπαξής µίλησε στο life positive αµέσως µόλις επέστρεψε νικητής από το Λονδίνο. Ο Χρήστος Ταµπαξής κράτησε για µια ακόµη φορά ψηλά την ελληνική σηµαία, κρεµώντας ασήµι στο στήθος του.

Αλλαγή ημερομηνίας για την "Ορέστεια" στην ΕΝΓ

Λόγω της γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου,  η παράσταση “Ορέστεια στη νοηματική γλώσσα” που είχε προγραμματιστεί για τις 26 Σεπτεμβρίου,  αναβάλλεται για την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 8μμ,  στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων. Για τον λόγο αυτό η προβολή της ταινίας “Ανάμεσα στους τοίχους” στις 27 Σεπτεμβρίου ματαιώνεται.  Παρακαλείσθε  αν η δεύτερη ημερομηνία δεν σας βολεύει να ακυρώσετε τις θέσεις σας.

Ιστορίες που φέρνει ο άνεμος… στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Καθώς φθινοπωριάζει, οι παρέες ξαναμαζεύονται κάτω από το δέντρο της Βιβλιοθήκης για να μοιραστούν ιστορίες που φέρνει ο άνεμος και να ταξιδέψουν πέρα από τα σύνορα… Δηλώστε συμμετοχή τώρα, ελάτε με τους γονείς και τους φίλους σας… Με τη μουσειοπαιδαγωγό Ανθή Χρυσοπούλου.