Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Απολαύστε legoμπισκοτοpinata (Lego Pinata Cookies).

Μια πολύ ωραία ιδέα για μπισκοτάκια είναι αυτή που παρουσιάζεται στο παραπάνω βίντεο. Τη συνταγή μπορείτε να τη βρείτε εδώ (είναι στα αγγλικά, αλλά περιλαμβάνει και φωτογραφίες ανά στάδιο... συναρμολόγησης). Εάν σας αρέσει να πειραματίζεστε μαζί με τα παιδιά στην κουζίνα, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εξασκηθούν οι μικροί μας φίλοι όχι μόνο στις ζαχαροπλαστικές τους ικανότητες, αλλά και στα μαθηματικά. Καλή διασκέδαση!!!!!

Κόουλ Γκαλογουέι: Ο άνθρωπος που χάρισε το χαμόγελο στα παιδιά με κινητικά προβλήματα

Ο Κόουλ Γκαλογουέι εργάζεται στο Πανεπιστήμιο του Ντέλαγουερ και ο χώρος εργασίας του μοιάζει με κατάστημα παιχνιδιών. Ομως ο 48χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής έχει μία πολύ σημαντική αποστολή: Παρέχει ευχάριστη κίνηση και χαμόγελο σε παιδιά με νοητικές ή σωματικές αναπηρίες.

Τα έξι ενοχλητικά πράγματα που κάνουν τα παιδιά, αλλά τους κάνουν καλό!

Τα παιδιά δοκιμάζουν καθημερινά την υπομονή των γονιών τους. Κλαψουρίζουν, παζαρεύουν, θυμώνουν, χαζεύουν. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι γονείς θέλουμε να είναι τα παιδιά μας συνεργάσιμα, αλλά στην πραγματικότητα όλες αυτές οι αντιδράσεις τους, που μας ενοχλούν τα μαθαίνουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματα τους και αποτελούν τα σκαλοπάτια που οδηγούν στη συναισθηματική, πνευματική και κοινωνική τους εξέλιξη σύμφωνα με το imommy.

Πασχαλινό Παζάρι του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κωφών/Βαρηκόων Αθήνας

Πασχαλινό Παζάρι
Παρασκευή 4 Απριλίου 2014
9:00 – 20:00
Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κωφών / Βαρήκοων Αθήνας

Οι αντικαπνιστικοί νόμοι ωφελούν σοβαρά την παιδική υγεία

Η απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά, έχει επιφέρει μείωση κατά 10% τόσο στους πρόωρους τοκετούς, όσο και στις περιπτώσεις κρίσεων παιδικού άσθματος, σύμφωνα με διεθνή μελέτη που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση The Lancet

Mickey Mouse: "Aρνητική" επιρροή για τα παιδιά

Ο Mickey Mouse, o Winnie the Pooh και γενικά τα βιβλία και τα κινούμενα σχέδια που δείχνουν τα ζώα να μιλούν ή να φορούν ρούχα επηρεάζουν την ικανότητα του παιδιού να αντιληφθεί τα πραγματικά γεγονότα σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα ψυχολόγων.

Καμία παρακράτηση φόρου εισοδήματος σε αναπήρους

Με διαδοχικές διευκρινίσεις επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών να ξεμπερδέψει το κουβάρι της φορολογίας, που δημιούργησε το ίδιο εξαιτίας των ασαφειών που υπάρχουν στα φορολογικά νομοσχέδια που ψήφισε η κυβέρνηση.

Πασχαλινό παζάρι αγάπης Πνοής Ελπίδας

Σας προσκαλούμε στο Πασχαλινό μας παζάρι, προκειμένου να ζητήσουμε την υποστήριξή σας, ώστε να μετατρέψουμε τα όποια έσοδα σε τρόφιμα και ολοι μαζί, να βοηθήσουμε οικογένειες που έχουν ανάγκη, να περάσουν Καλό Πάσχα!

Πρωτόκολλο Συνεργασίας για ισότιμη πρόσβαση ατόμων με αναπηρία

Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την ισότιμη πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στην πολιτιστική ζωή του τόπου, την αναψυχή, τον ελεύθερο χρόνο και τον αθλητισμό υπέγραψε η υπουργός Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη με τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη, παρουσία του Γ.Γ. Τουριστικών Υποδομών και Επενδύσεων κ. Γιάννη Πυργιώτη.