Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Δωρεάν εφαρμογή “Πρώτες βοήθειες” στο κινητό

Το “Πρώτες βοήθειες” είναι μια εφαρμογή για κινητό που περιλαμβάνει πρώτες βοήθειες σε ηχητική και γραπτή μορφή. Με αυτό τον τρόπο σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή ακούγοντας απλά τις ηχητικές οδηγίες.

Εκδηλώσεις για παιδιά στο ΟΞΥΓΟΝΟ

Το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη) προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε εκδήλωση και γνωριμία με τον ανεπανάληπτο ντετέκτιβ Κλουζ και τις περιπέτειές του το Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013, στις 12:30 το μεσημέρι.

Κοινωνικό Φροντιστήριο σε Δάφνη-Υμηττό

Στη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου, προχωρά ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού. Ο Δήμαρχος της πόλης Μ. Σταυριανουδάκης, με μήνυμα που απηύθυνε για την περίοδο των εορτών προς τους μαθητές των Λυκείων της πόλης, ανακοίνωσε την υλοποίηση της σχετικής πρωτοβουλίας, με την εθελοντική υποστήριξη καθηγητών της περιοχής, για το νέο έτος 2013.

Θέατρο Ολύμπια: Θεματικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο

Ευχάριστες εκπλήξεις μας περιμένουν στο φουαγιέ του Θεάτρου Ολύμπια, όπου διοργανώνονται θεματικές εκδηλώσεις τα απογεύμα του Σαββάτου και της Κυριακής με ελεύθερη είσοδο.

Ένα τραγούδι για το Χαμόγελο του Παιδιού στην «Αυλαία»

Τη Δευτέρα, 7, και την Τρίτη, 8 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν μεγάλες συναυλίες στην μοσυική σκηνή Αυλαία με τη συμμετοχή πολλών γνωστών τραγουδιστών και μουσικών. H είσοδος θα είναι ελεύθερη με προαιρετική προσφορά χρημάτων στον κουμπαρά του «Χαμόγελου του Παιδιού» κατά την είσοδό σας στο χώρο. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν προς ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για το σημαντικό έργο που επιτελεί.

Εκπαιδευτικός έκρυβε για πέντε χρόνια ότι ήταν τυφλός!

Πέντε ολόκληρα χρόνια δίδασκε σε τουρκικό σχολείο στη Γερμανία κρύβοντας ουσιαστικά την σχεδόν πλήρη αδυναμία του να δει.

H κλεπτομανία στο παιδί

Της Μυρσίνης Κωστοπούλου

Πώς εκδηλώνεται η κλεπτομανία στο παιδί;

Η φύση και η βαρύτητα της κλεπτομανίας διαφέρει από το παιδί στον ενήλικo διότι τα παιδιά είναι εκ φύσεως λιγότερο λογικά και περισσότερο παρορμητικά.

Τουρισμός με αναπηρικό αμαξίδιο, μία πρόκληση για την Ελλάδα

Ο 19χρονος Γιόζεφ από τη Μεγάλη Βρετανία λατρεύει την ελληνική ιστορία και αρχαιολογία. Πάσχει από μυοπάθεια σε τελικό στάδιο, οι γιατροί τού δίνουν λίγους μήνες ζωής, αλλά παρόλα αυτά, πριν από έναν μήνα έκανε πραγματικότητα το όνειρό του για μία οκταήμερη επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.