Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ζωγραφίστε το δικό σας παπούτσι Camper και κερδίστε συλλεκτικά δώρα!

Fun διαγωνισμός Camper αποκλειστικά για τα παιδιά:
Ζωγραφίστε το δικό σας παπούτσι Camper και κερδίστε συλλεκτικά δώρα!

Λίγο πριν από το Πάσχα η Camper προσκαλεί όλους τους μικρούς της φίλους στο κατάστημα Camper στο Golden Hall, σε ένα μοναδικό event που θα μετατρέψει όλα τα παιδιά σε «σχεδιαστές παπουτσιών»! 

Υποτροφίες Βελγίου σε δημοσίους υπαλλήλους ή διπλωμάτες για εξειδίκευση στη γαλλική γλώσσα

Η κυβέρνηση του Βελγίου ανακοίνωσε την προκήρυξη για το θέρος 2012 τις υποτροφίες, που χορηγούνται σε Έλληνες υπηκόους, στα πλαίσια των μορφωτικών ανταλλαγών και ορίζει τις προϋποθέσεις για τη χορήγησή τους ως ακολούθως: 

Η γλώσσα της παιδείας και των μεταρρυθμίσεων

Αφιερωμένο στον Οδυσσέα Ελύτη, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννησή του, είναι το Ι΄ Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Η γλώσσα της παιδείας και των μεταρρυθμίσεων», που διοργανώνουν η Επιτροπή Παιδείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), ο Τομέας Μεσαιωνικών και Νέων Ελληνικών Σπουδών, ο Σύλλογος Αποφοίτων Φιλοσοφικής Σχολής «Ο Φιλόλογος» και ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδαγωγικού Τμήματος «Μίλτος Κοντουράς». To συνέδριο θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 30 Μαρτίου έως την Κυριακή 1 Απριλίου, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Γαλλία: Τέσσερις έφηβοι σκότωσαν συμμαθητή τους και έκαψαν το πτώμα

Τέσσερις έφηβοι ηλικίας 15 έως 17 ετών ομολόγησαν ότι εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν συμμαθητή τους με δύο σφαίρες στο κεφάλι προτού κάψουν το πτώμα του σ' ένα δάσος στη δυτική Γαλλία επειδή φοβούνταν πως θα τους κατέδιδε για μια διάρρηξη. 

Οι 24 ραψωδίες της ομηρικής «Οδύσσειας» έγιναν κόμικς

Εικονογραφήγηση χαρακτηρίζουν οι δημιουργοί Γιώργος Ακοκαλίδης και Τάσος Αποστολίδης τη συνεργασία τους, που «ξεδιπλώνει» το έπος σε συννεφάκια και εικόνες 

Comics Και Λογοτεχνία Στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Πώς μπορεί ένα μάθημα νεοελληνικής λογοτεχνίας του 14ου-16ου Αιώνα, να γίνει εξαιρετικά δημιουργικό;

Οι δυνατότητες που μας προσφέρουν σήμερα οι νέες τεχνολογίες είναι πολλές και μπορούν να αξιοποιηθούν με ποικίλους τρόπους, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Ένας από αυτούς αφορά τη δημιουργική αξιοποίηση των comics και μάλιστα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που θα αποτελέσει το αντικείμενο της παρουσίασής.

Ετήσια Συνάντηση PRADER WILLI SYNDROME ASSOCIATION HELLAS

PRADER WILLI SYNDROME ASSOCIATION HELLAS
Μαυρομιχάλη 5, 106 79, Αθήνα, www.pwshellas.gr, 210-9765416

Αγαπητοί γονείς και φίλοι, 

Πέρασε περίπου ενάμισης χρόνος από την τελευταία μας συνάντηση και σχεδόν τα πάντα έχουν αλλάξει στην χώρα μας, στις οικογένειές μας και στο περιβάλλον μας.