Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ημέρες Βιβλιοθηκων

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης στα πλαίσια των ημερών βιβλιοθηκων. Οι δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη την πόλη ζωντανεύουν τα βιβλία και τις ιστορίες τους. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Πρόγραμμα του Rockefeller Foundation Bellagio Center

Το Διεθνές Ινστιτούτο Εκπαίδευσης (ΙΙΕ) του οποίου το Ευρωπαϊκό Γραφείο εδρεύει στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, χειρίζεται το πρόγραμμα του Rockefeller Foundation Bellagio Center με έδρα την Βόρεια Ιταλία.

Ιστολόγιο: Έκθεση Λυκείου

Επισκεφτείτε το ενδιαφέρον και προσεγμένο ιστολόγιο "Έκθεση Λυκείου" και ανακαλύψτε μια γωνιά για όσους αγαπούν το μάθημα της έκθεσης.

38ο Ετήσιο Συνέδριο της Π.Ε.Φ.

38o Ετήσιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων με θέμα: "Αισχύλος, ο δημιουργός της τραγωδίας και η διαχρονική του επίδραση στην ελληνική και ευρωπαϊκή γραμματεία". Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο από 10 έως και 12 Νοεμβρίου 2011.

Δέκα ιστορίες για την απόσταση γονιών και παιδιών

Γονείς και παιδιά συζητούν για τις οικογενειακές σχέσεις και το χάσμα γενεών και επικοινωνίας μέσα από δέκα μικρές ιστορίες που παρουσιάζονται σε μορφή θεατρικού - εικαστικού δρώμενου στο Θέατρο Badminton - ύστερα από τις περσινές παραστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Γονείς και παιδιά μαθαίνουν για την εφηβεία και τη διαφορετικότητα

Με αφορμή την παράσταση του Θεάτρου Νέων και την έκδοση του έργου «Αν εσύ... ήμουν εγώ!» από τις εκδόσεις Πατάκη, διοργανώνονται:

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011 (Ώρα: 19:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ.) στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Πατάκη (Ακαδημίας 65, Αθήνα) ομιλία για γονείς με θέμα «Εφηβεία και διαφορετικότητα: Σχέσεις γονιών-παιδιών. Η πορεία από την παιδικότητα στην αποπαίδωση-ενηλικίωση».

Δωρεάν προγράμματα από το Σύλλογο γονέων κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό

Μετά από 3 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου μας ξεκινάμε στα γραφεία μας, που βρίσκονται στην οδό Κριτοβουλίδου 16, πίσω από το Δημαρχείου Ρεθύμνου, δωρεάν προγράμματα για τους γονείς και παιδιά σε εβδομαδιαία βάση που θα διαρκέσουν από το Νοέμβριο ως τέλη Ιουνίου.
 

Συμμετοχή σε έρευνα για τα κοινωνικά δίκτυα

Πρόσκληση σε έρευνα για τα κοινωνικά δίκτυα στον τομέα της υγείας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο noesi

Δημιουργικά Εργαστήρια για παιδιά στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Να σου πω μια ιστορία;Κάθε Τετάρτη 5.00-6.00 το απόγευμα
Ανάγνωση - αφήγηση ιστοριών για παιδιά προσχολικής ηλικίας και τους συνοδούς τους.
Όλος ο Νοέμβριος είναι αφιερωμένος στην ανάγνωση εικονογραφημένων ιστοριών και σε δραστηριότητες για το σπίτι και την οικογένεια.