Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Παιχνίδια με μπίλιες νερού!

Διαβάσαμε στις αγαπημένες μας Κερασόπιτες για τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιήθηκαν οι μπίλιες νερού και έγιναν παιχνίδι στα παιδικά χέρια. Κάντε μια βόλτα από το ιστολόγιο της Έλενας. Είναι γευστικότατο!

Video: πόσο εύκολα ένα παιδί μπορεί να πέσει θύμα παιδόφιλου;

Ένα video - κοινωνικό πείραμα ετοίμασε και δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο YouTube, ο διάσημος YouTuber, Coby Persin, για να αποδείξει πόσο εύκολο είναι για έναν παιδόφιλο ή οποιονδήποτε άλλο, να προσεγγίσει ανήλικα παιδιά μέσω των social media και να τα πείσει να τον συναντήσουν στην πραγματική ζωή.

Οι καλύτερες εταιρείες για να δουλέψετε αν είστε γονείς

Εκτεταμένες γονικές παροχές, άδειες μετ’ αποδοχών, κάλυψη του κόστους φύλαξης των παιδιών είναι μόνο μερικές από τις παροχές που προσφέρουν οι εταιρείες της λίστας που ακολουθεί.
Ας τις δούμε αναλυτικά

Ρωσία: Αντιδράσεις για εκδίωξη αυτιστικής γυναίκας από καφετέρια

Η εκδίωξη από μια καφετέρια της αυτιστικής αδελφής του μοντέλου Νατάλια Βοντιάνοβα προκάλεσε την Πέμπτη την έντονη αντίδραση στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και μεταξύ των χρηστών του Ίντερνετ, καθώς το τοπ-μόντελ καταγγέλλει τις διακρίσεις που γίνονται στη Ρωσία σε βάρος των ανθρώπων που πάσχουν από αυτισμό.

Πέντε εθελοντές στη Θεσσαλονίκη φέρνουν σε επαφή άτομα με ειδικές ανάγκες με σκυλιά!

Τις συνάντησα ένα απόγευμα Τετάρτης. Η Τέρψη έχει ετοιμάσει σπιτική λεμονάδα, την ώρα που η Μαρία παίζει με τον Σπίθα στα πόδια της. Έχει περάσει λίγη ώρα μετά το τέλος μίας ακόμα συνεδρίας στο ΣΦΑ (Σύλλογο Φίλων Αμέα) και είναι όλοι τους ευχάριστα κουρασμένοι. Πατάω το rec και μου αφηγούνται ιστορίες. Όμορφες ιστορίες. 

Με την εκδήλωση 48 παθήσεων σχετίζεται η ηλικία έναρξης της εφηβείας

Η πρώιμη έναρξη της εφηβείας προδιαθέτει στην εκδήλωση διαβήτη και καρδιαγγειακών παθήσεων μετέπειτα, αλλά και γενικότερα σε χειρότερη υγεία, σύμφωνα με βρετανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Scientific Reports. Στην περίπτωση της όψιμης εμφάνισης της εφηβείας, το ατόμο είναι πιο επιρρεπές στην μετέπειτα εκδήλωση άσθματος.