Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Αντωνία Τρικαλιώτη: Πέντε μέρες χωρίς αναπηρία

Έχει περάσει σχεδόν μια βδομάδα απ’ όταν γύρισα στην Ελλάδα από το Στρασβούργο. Όλες αυτές τις μέρες υπάρχει μια αναστάτωση εξ αιτίας ενός άτυχου συμβάντος που ελπίζω σύντομα να λυθεί. Πράγμα που μου χάλασε την διάθεση και μ’ έκανε να μη σκέφτομαι τόσο το ταξίδι. Έχοντας όμως διηγηθεί σε φίλους και οικογένεια το τί έκανα αυτές τις πέντε μέρες στο Στρασβούργο, ξαναέζησα τις στιγμές εκεί και έχω βρει ποια ήταν για μένα η ουσία του ταξιδιού.

Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας: δωρεάν εισαγωγικά μαθήματα στις νέες τεχνολογίες

Συνεχίζονται για 15η χρονιά τα δωρεάν εισαγωγικά μαθήματα στις νέες τεχνολογίες που προσφέρει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας στους αναγνώστες της.

Απο τις αρχές του Οκτώβρη, ξεκινά ο νέος κύκλος μαθημάτων.

Εισαγωγικό Workshop στην Κινηματογραφοθεραπεία (Cinema therapy)

Εισαγωγικό Workshop στην Κινηματογραφοθεραπεία (Cinema therapy)
Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής: 
Σάββατο 5/10/2013 και Κυριακή 6/10/2013 
Και τις δύο μέρες: 11:00 - 15:00 (σύνολο ωρών: 8) 
Τόπος διεξαγωγής: 25ης Μαρτίου 15α, Βριλήσσια - 15235

Διαγωνισμός αστυνομικής ιστορίας

Σας αρέσουν οι αστυνομικές ιστορίες; Τα ανεξιχνίαστα μυστήρια, οι σκοτεινές υποθέσεις και τα ψυχολογικά θρίλερ; Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στο χαρτί παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό αστυνομικής ιστορίας που διοργανώνουν οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. 

Δωρεάν μαθήματα υποκριτικής για επίδοξους ηθοποιούς

Νέοι με αγάπη για την δραματική τέχνη και όνειρο ζωής την υποκριτική έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα δραματικής τέχνης διάρκειας 1.200 ωρών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άνεργους ηλικίας 18-29 ετών και εκπονείται από τις δραματικές σχολές Ίασμος στην Αθήνα και “Βασίλης Διαμαντόπουλος” στη Θεσσαλονίκη.