Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων - Σάββατο 18/05/2013

Το Ίδρυμα Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο) συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Νύχτας Μουσείων και το Σάββατο 18 Μαΐου 2013, ώρα 21:00-00:00, ανοίγει τις πύλες του –με ελεύθερη είσοδο– σε όλους τους φίλους της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Φιλανθρωπικό φεστιβάλ: για σένα Νώντα


Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Γιορτή χειροτεχνίας και παζάρι βιολογικών προϊόντων

Γιορτή χειροτεχνίας για την στήριξη του κοινωνικού έργου της Ευαγγελικής Εκκλησίας Γερμανόγλωσσων Θεσσαλονίκης. Σε μια εποχή δύσκολη για όλους μας, σκεπτόμενοι να ενισχύσουμε τους τοπικούς καλλιτέχνες τέχνης και παραγωγούς βιολογικών προϊόντων στην πόλη μας, διοργανώνουμε ένα μπαζάρ στους χώρους της Ευαγγελικής Εκκλησίας Γερμανόγλωσων Θεσσαλονίκης, (Παλαιών Πατρών Γερμανού 13, γνωστή στους περισσότερους ως Γερμανική Κοινότητα).

Εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα Πειραματικά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) για την εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία (Νηπιαγωγεία – Δημοτικά Σχολεία) για το σχολικό έτος 2013-2014, θα ισχύσουν τα εξής:

Η "Αμυμώνη - Σύλλογος Θεσσαλονίκης" στο "Cobολόι".

Αγαπητοί γονείς και φίλοι της "Αμυμώνης-Θεσσαλονίκης",
οι φίλοι μας από "το Σχολείο της Φύσης" ετοιμάζουν ένα εξαιρετικό τριήμερο (από Παρασκευή 17 μέχρι Κυριακή 19 Μαίου) στις εγκαταστάσεις του στον Τρίλοφο.

Στην Αττάλεια οι ελληνικές ρακέτες

Αναχωρεί την Κυριακή για την Αττάλεια της Τουρκίας, η ελληνική ομάδα τένις με αμαξίδιο των ανδρών, προκειμένου να λάβει μέρος στην τελική φάση του BNP Paribas World Team Cup (20-26 Μαΐου). Την αποστολή αποτελούν οι Γιώργος Λαζαρίδης, Στέφανος Διαμαντής και Επαμεινώνδας Σταμάτης, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Κόντου θα επιχειρήσουν να κρατήσουν ψηλά τον αγωνιστικό πήχη, μετά και την εμφάνιση στα προκριματικά όπου κατέλαβαν την πρώτη θέση.

Διαβάζοντας τα άστρα