Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Πώς θα βοηθήσετε το παιδί σας να κοιμάται καλύτερα

Ο φτωχός ύπνος στα παιδιά έχει συνδεθεί με μελλοντικά προβλήματα, περιλαμβανομένων της παχυσαρκίας, δυσκολιών μάθησης και του κινδύνου ψυχικών νόσων, όπως διαταραχές άγχους και κατάθλιψη.

Προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών στα ιδιωτικά σχολεία

Η ΟΙΕΛΕ με ανακοίνωση της για το σημερινό δημοσίευμα σε ιστοσελίδα που αναφέρει πως δεν αναγνωρίζεται, με βάση έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών που έχουν εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση και τώρα προσλαμβάνονται στο δημόσιο ως αναπληρωτές και το οποίο αναφέρει, επίσης, ότι θα εκδοθεί Προεδρικό Διάταγμα, ώστε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6, παρ. 4 του ν. 4024/2011, να αναγνωρίζεται σωρευτικά από τα υπηρεσιακά συμβούλια μέχρι και 7 έτη προϋπηρεσίας.

Η Μαρισόλ Μισέντα απέσπασε το «Νόμπελ» παιδικής λογοτεχνίας

Στην Αργεντινή Μαρισόλ Μισέντα, γνωστή ως Ισόλ, απονεμήθηκε το φετινό βραβείο Άστριντ Λίντγκρεν, το «Νόμπελ» της Παιδικής Λογοτεχνίας.
Η εικονογράφος Ισόλ απέσπασε το φετινό βραβείο Άστριντ Λίντγκρεν, που αποτελεί την σημαντικότερη παγκόσμια διάκριση για την παιδική και εφηβική λογοτεχνία.

Σόνια Σόμπερατς: η 77χρονη τυφλή φωτογράφος

Είναι 77 χρονών. Οι εικόνες της άλλοτε είναι γεμάτες ζωή, άλλοτε στοιχειωτικές. Παίζει με το φως και την υφή. Καμιά φορά, όταν η φωτογράφος Σόνια Σόμπερατς βγάζει φωτογραφίες, ξεχνά ότι είναι τυφλή.

“Χορήγηση Πιστοποιητικών Υγείας για εγγραφές μαθητών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και Συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας (Α.Δ.Υ.)»

Σας κοινοποιούμε τα σχετικά με τη χορήγηση Πιστοποιητικών Υγείας έγγραφα, που αφορούν τις εγγραφές των μαθητών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς και τις οδηγίες συμπλήρωσης του Ατομικού Δελτίου Υγείας.

Πέντε μετάλλια για τον ελληνικό στίβο στο Ντουμπάι

Στην 5η διεθνή συνάντηση στίβου Faaza 2013 που διεξήχθη στο Ντουμπάι , ο «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου Μανώλης Στεφανουδάκης, κατέκτησε χρυσό μετάλλιο τόσο στον ακοντισμό όσο και στη σφαίρα κατηγορίας F54, με αρκετά υψηλές επιδόσεις, αν υπολογίσει κανείς ότι βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν.

Προβολή: "Μια φωτογραφία από κάθε μέρα της χειρότερης χρονιάς της ζωής μου"

Το βίντεο αποτελεί μέρος της καμπάνιας ευαισθητοποίησης κατά της ενδοικογενειακής βίας στην Σερβία. Διαβάστε περισσότερα εδώ (το πρωτοείδαμε στη LIFO).