Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Δίκαιο (;) εκπαιδευτικό σύστημα

Για μία δίκαιη επιλογή, όλοι σας θα πρέπει να κάνετε την ίδια δοκιμασία: 
παρακαλώ, σκαρφαλώστε στο δέντρο.

Πάτρα: Ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφής για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών με Αναπηρία

Σας κάνουμε γνωστό ότι οι αιτήσεις εγγραφής για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) και για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) θα υποβάλλονται σε κάθε Κ.Δ.Α.Π. από 4 Ιουλίου έως 18 Ιουλίου 2012.

Η Ομάδα Ράγκμπι με αμαξίδιο για πρώτη φορά με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας

Στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας για την υποστήριξη οργανισμών και την κάλυψη αναγκών στον τομέα της Κοινωνίας, η HSBC Ελλάδος υποστηρίζει την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση (ΜΚΟ) «Άλλη Όψη» και χορηγεί την Ομάδα Ράγκμπι με αμαξίδιο, η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως Εθνική Ομάδα εκπροσωπώντας επίσημα την Ελλάδα.

Εκδηλώσεις στις βιβλιοθήκες Δήμου Καλαμαριάς

Σφραγίδες από κλωστή, κουτιά με ιστορίες, εργαστήρια ραπτικής πλεκτικής και παιχνίδι με την Οδύσσεια θα βρείτε στις προσεχείς εκδηλώσεις των βιβλιοθηκών του Δήμου Καλαμαριάς. Καλή διασκέδαση!

Εντοπίστηκαν 121 πλαστά πιστοποιητικά δυσλεξίας μαθητών σε Αττική, Λέρο και Λέσβο

Εντοπίστηκαν (121) πλαστά πιστοποιητικά δυσλεξίας , τα οποία είχαν κατατεθεί σε σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Λέρου, της Λέσβου και της Αττικής,για να απαλλαγούν μαθητές από τις γραπτές εξετάσεις, ανακοιν΄ωθηκε σήμερα από την Ελληνική Αστυνομία.

Συνεργασία εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα με το Πανεπιστήμιο του Dundee

Το Πανεπιστήμιο του Dundee και τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα προσφέρουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα πτυχίο Παιδαγωγικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση με την ίδρυση τoυ Hellenic Association for Education (HAEd).