Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Εκδήλωση: "Σύγχρονοι Εικονογράφοι και Παιδική Λογοτεχνία με έμφαση στο παιδικό παραμύθι"

Το Διδασκαλείο του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στα πλαίσια του μαθήματος Παιδική Λογοτεχνία με έμφαση στο παιδικό παραμύθι, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: "Σύγχρονοι Εικονογράφοι και Παιδική Λογοτεχνία" και καλεί τους εικονογράφους Μυρτώ Δεληβοριά και Βασίλη Παπατσαρούχα να μιλήσουν για τη δουλειά τους και τις τάσεις και τις εξελίξεις της σύγχρονης εικονογράφησης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010 (ώρα 9.15),στην αίθουσα 1-Ισόγειο του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 
κ. Μαριάνα Σπανάκη, τηλ.2651005724  email:MSpanaki@cc.uoi.gr

Συνέδριο Οδυσσέας Ελύτης "Μ' ένα τριφύλλι φως στο στήθος"

Η Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών που στεγάζεται στο Μουσείο Σολωμού Κέρκυρας, έχει καθιερώσει την πραγματοποίηση ενός Επιστημονικού Συνεδρίου τον μήνα Νοέμβριο κάθε χρόνου (από το 2005, συνεχώς, στο σπίτι όπου ο Εθνικός Ποιητής έζησε τα τελευταία είκοσι χρόνια της ζωής του).

Φέτος στις 19, 20 και 21 Νοεμβρίου 2010 το Επιστημονικό Συνέδριο της Εταιρείας Κερκυραϊκών Σπουδών θα είναι αφιερωμένο στον μεγάλο ποιητή Οδυσσέα Ελύτη και θα έχει τίτλο: «Οδυσσέας Ελύτης - Μ’ ένα τριφύλλι φως στο στήθος».

Είσοδος ελεύθερη

Πηγή: corfuland.gr