Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Βιβλιοπαρουσίαση: Στον κόσμο της Τζίνας


Tο Σάββατο 17 Απριλίου 2010, στις 12:00, στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά (Ανδρ. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι) θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λεμπεση με τίτλο: "Στον κόσμο της Τζίνας" που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος...η πιο απρόβλεπτη, φανταστική και πρωτότυπη παρουσιάση βιβλίου που έχετε δει ποτέ!
Ένα βιβλίο γύρω από τον ρόλο της οικογένειας και την διαχείριση του εαυτού μας μέσα από τις επιλογές που εμφανίζονται μπροστά μας.
Ο Φρανκ Γιώλεμ (Γιώργος Λεμπέσης) ένας εκκεντρικός και φαντασμένος συγγραφέας αποφασίζει να εκδώσει το πρώτο του βιβλίου με τίτλο: «Στον κόσμο της Τζίνας»! Ο Φρανκ Γιώλεμ γίνεται δημιουργός μιας απίστευτης ιστορίας φαντασίας και κάπως έτσι φτιάχνει μία μοναδική και αστεία ηρωίδα την....Τζίνα! Μία αφράτη, στρουμπουλή και μυρωδάτη κοπελούδα μα άκρως.... κωμική και απρόβλεπτη! Όλα είναι έτοιμα και ο συγγραφέας Φρανκ Γιώλεμ είναι έτοιμος να ξεκινήσει την διάλεξη του για το νέο του βιβλίο: «στον Κόσμο της Τζίνας»...... Τι γίνεται όμως όταν ξαφνικά η ηρωίδα Τζίνα ξεκολλάει απο το βιβλίο και ζωντανεύει μπροστά σε όλο το κοινό ακριβώς την στιγμή που ο Γιώλεμ ξεκινά την διάλεξη; Μα φυσικά η πιο απρόβλεπτη, φανταστική και πρωτότυπη παρουσιάση βιβλίου που έχετε δει ποτέ!

Με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον Φρανκ Γιώλεμ και την Τζίνα... στον κόσμο της!

ΦΡΑΝΚ ΓΙΩΛΕΜ: Γιώργος Λεμπέσης ΤΖΙΝΑ: Κατερίνα Μπάστα ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΑ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: "mikro THEATRO" ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΖΙΝΑΣ: Κοκουμουκλό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου