Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ηλεκτρονικός μεγεθυντικός φακός χειρός Looky

Πως λειτουργεί ένας Ηλεκτρονικός Μεγεθυντικός φακός χειρός; Απλά χρησιμοποιήστε το όπως και οποιοδήποτε φακό και η εικόνα ή το κείμενο θα εμφανιστούν στην οθόνη LCD.

Ενδείξεις
Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρονικό μεγεθυντικό φακό χειρός, εάν πάσχετε από κάποια σοβαρή πάθηση με σημαντική απώλεια της όρασης που δεν μπορούν να επιλυθούν επαρκώς από τα γυαλιά ή τους φακούς επαφής.

Το Looky
Είναι ένα από τα μικρότερα σε διαστάσεις ηλεκτρονικούς μεγεθυντικούς φακούς στον κόσμο. Η διαστάσεις του είναι σχεδόν ίδιες με ένα κινητό τηλέφωνο.
Με βάρος μόλις 200 γραμμάρια το Looky είναι το ελαφρύτερο στο είδος του. Είναι τόσο μικρό που μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί στην τσέπη σας.

Πάντα καθαρή εικόνα
Με το Looky η εικόνα είναι πάντα καθαρή και έντονη και μπορείτε να διαβάσετε το όποιο κείμενο τέλεια. Μπορείτε να δείτε το κείμενο σε κανονικά χρώματα, αλλά και να το αλλάξετε συνδυασμούς από μαύρο / άσπρο ή άσπρο / μαύρο ανάλογα με την προτίμησή σας.

Πτυσσόμενη λαβή
Σε αντίθεση με άλλες συσκευές του είδους, το Looky ενσωματώνει μια εργονομικά σχεδιασμένη αναδιπλούμενη χειρολαβή. Αυτό έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει στο χρήστη να χρησιμοποιήσει το Looky με άνεση και ευκολία. Εναλλακτικά, μπορείτε απλά να διπλώσετε την λαβή.

Ειδική λειτουργία παγώματος εικόνας
Το Looky είναι το μόνο σύστημα στην κατηγορία του που διαθέτει λειτουργία παγώματος εικόνας. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη πατώντας ένα κουμπί να παγώσει την εικόνα στην οθόνη LCD, τόσο απλά όσο η λήψη μιας φωτογραφίας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, για παράδειγμα στα σούπερ μάρκετ, όταν θέλετε να διαβάσετε την τιμή ενός προϊόντος στο πάνω ράφι. Απλά κρατήστε το Looky μπροστά από αυτό, πιέστε το κουμπί και στη συνέχεια μπορείτε να ελέγξετε την τιμή με ευκολία. Έχετε ακόμα τη δυνατότητα να αλλάξετε ανάμεσα στα χρώματα ή το μαύρο / άσπρο ή άσπρο / μαύρο. Είναι όλα αυτά είναι δυνατά με το Looky.

Μπαταρίες και ευκολία χρήσης
Το Looky έρχεται με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Για κάποιους η αλλαγή μπαταριών μπορεί να είναι δύσκολη, έτσι έχουμε εξασφαλίσει ότι οι μπαταρίες ταιριάζουν μόνο κατά έναν τρόπο, δεν χρειάζεται να δώσετε προσοχή στο + και -. Θα λάβετε επίσης ένα φορτιστή, ώστε να μπορείτε να φορτίσετε τις μπαταρίες του Looky εύκολα και γρήγορα.
Το Looky λειτουργεί και με απλές ή αλκαλικές μπαταρίες τύπου AA του εμπορίου και σας δίνει έτσι την απόλυτη ελευθερία ακόμα και όταν δεν είστε κοντά σε πρίζα.
Θέση γραφής
Με το Looky είναι εύκολο να υπογράψετε ή να γράψετε σύντομες σημειώσεις. Μπορείτε να τοποθετήσετε το χερούλι στην ειδική θέση γραφής και να βλέπετε το σημείο, ενώ γράφετε. Αυτό είναι το μοναδικό.

Που μπορώ να χρησιμοποιήσω το Looky;
Το Looky είναι ιδανικό για χρήση στο σπίτι, στο δρόμο, στα καταστήματα όταν ψωνίζετε, ή ακόμα και σε εστιατόρια για να δείτε το μενού. Με μια λέξη ΠΑΝΤΟΥ οπού το χρειάζεστε.

Βάση στήριξης Looky Support
Είναι μια ειδικά σχεδιασμένη βάση στήριξης για επιπλέον άνεση κατά το διάβασμα με το Looky. Η βάση παρέχει σταθερότητα και ευκολία χρήσης σε συγκεκριμένη μεγέθυνση που την ρυθμίζετε μετακινώντας την συσκευή έως που να βρείτε τη κατάλληλη. Η βάση αυτή παρέχεται δωρεάν και βρίσκεται σε όλες τις συσκευασίες του Looky.

Θήκη μεταφοράς
Η θήκη μεταφοράς είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προστατέψει την συσκευή σας. Είναι συμπαγής και ανθεκτική, μπορείτε να την βάλετε στη ζώνη σας, ή να την κρατήσετε στην τσάντα σας. Θα λάβετε επίσης ένα δωρεάν ένα ειδικό μπρελόκ για να κρεμάσετε το Looky γύρω από το λαιμό σας.
Η διευκόλυνσή σας είναι η προτεραιότητα για μας!

Το προϊόν είναι σχεδιάζεται και παράγεται εξολοκλήρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τηρεί όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και εγγυήσεων που επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας www.igi-group.com

Πηγή: disabled

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου