Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες μοριοδότησης του Ν.2643

Οι πρώτοι πίνακες μοριοδότησης για τις θέσεις εργασίας της προκήρυξης του Ν2643/98 δημόσιου τομέα ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 14 Μαϊου στις 2 μετά το μεσημέρι. Την πληροφόρηση μας μετέφερε η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία , βασίζεται σε αρμόδια ενημέρωση του ΟΑΕΔ και αναφέρεται σε συγκεκριμένες περιφέρειες της χώρας.

Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά αναρτήθηκαν οι πρώτοι πίνακες μοριοδότησης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Ηπείρου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και των Υπηρεσιών Φθιώτιδος, Κοζάνης, Αρκαδίας, Ροδόπης, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Λέσβου, με βάση δικαιολογητικά υποψηφίων για τις θέσεις εργασίας της προκήρυξης του Δημοσίου Τομέα, έτους 2008, του Ν. 2643/98, στις έδρες των επιτροπών.
Οι συγκεκριμένοι πίνακες μοριοδότησης αναρτώνται και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού http://www.oaed.gr/Pages/SN_957.pg. Από την οποία καλούνται να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Λείπουν ακόμη οι πίνακες των επιτροπών Αττικής και Νήσων, Θεσσαλίας και Πελοποννήσου. Η ημερομηνία ανακοίνωσής τους δεν έχει επί του παρόντος γνωστοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου