Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

2 θέσεις ΠΕ Ψυχολογίας ή Κοινωνικών Επιστημών στην ΠΕΨΑΕΕ

Η Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.) πρόκειται να υλοποιήσει το έργο με τίτλο: "Πρόγραμμα Ολιστικής παρέμβασης για την απασχόληση ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην αγορά εργασίας: Γέφυρες Απασχόλησης" (MIS 365136) που συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΥΥΚΑ) και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013 του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013.

Στο πλαίσιο του εν λόγω έργου θα υλοποιηθεί το υποέργο 5 με τίτλο: «Υλοποίηση προπαρασκευαστικών ενεργειών, πιλοτικής εφαρμογής, δράσεων προβολής - δημοσιότητας, συντονισμού, διοικητικής υποστήριξης, λειτουργικά έξοδα».

Για τη στελέχωση της ομάδας υλοποίησης του υποέργου, θα καλυφθούν οι θέσεις ανά ειδικότητα:
2 θέσεις ΠΕ Ψυχολογίας ή Κοινωνικών Επιστημών
(σχέση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου - 24 μήνες)

Προηγούμενη εμπειρία στην υποστήριξη της απασχόλησης ανθρώπινου δυναμικού καθώς και η εμπειρία στο μοντέλο της υποστηριζόμενης απασχόλησης κρίνεται θετική.

Για όλους τους υποψήφιους απαιτείται η αποδεδειγμένα καλή γνώση Αγγλικών και Η/Υ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής και αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, μέχρι και την 20η Φεβρουαρίου 2012 ιδιοχείρως (από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 – 14.00) ή ταχυδρομικά (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου) στη Διεύθυνση:

Εξειδικευμένο Κέντρο Ημέρας - Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου
Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.
Τράιμπερ 4 & Σωνιέρου
10439 Αθήνα
(1ος όροφος)

Πληροφορίες στο Εξειδικευμένο Κέντρο Ημέρας - "Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου" της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε., από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες: 10.30 – 14.00 ή στα τηλ. 2108818946 (κα Μυρτώ Αγγελίδου).

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής:
http://ow.ly/8WiTE

Διαβάστε περισσότερα για την ΠΕΨΑΕΕ από τον Οδηγό ΠΡΟΝΟΗΣΕ:
http://noesi.gr/pronoise/pepsaee
 
Πηγή: noesi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου