Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων Mediterranean Cosmos

Το αγαπημένο σας Εμπορικό Κέντρο, Mediterranean Cosmos, υποδέχεται και επισήμως το καλοκαίρι με μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή γεμάτη παραστάσεις και δραστηριότητες για ολόκληρη την οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, το Mediterranean Cosmos μετατρέπεται σε μια μεγάλη θεατρική σκηνή και υποδέχεται τις καλοκαιρινές του δραστηριότητες προσφέροντας στιγμές διασκέδασης και δημιουργικής απασχόλησης σε όλους τους επισκέπτες.
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία του Ήλιου καθώς και στο Αμφιθέατρο ενώ το πρόγραμμα της καλοκαιρινής γιορτής του Mediterranean Cosmos λειτουργεί, κάθε Παρασκευή & Σάββατο και έχει ως εξής:

24 & 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
Παρασκευή στις 19:00 & Σάββατο στις 13:00
Τα ΚΥCLOWNΜΑΤΑ με το μοναδικό Έλληνα Comedian Magician MARMELO, σε ένα καινούριο, ανατρεπτικό Comic Magic Show με Illusion.

1 & 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011
Παρασκευή στις 19:00
«Εμείς θα κάνουμε το γύρο του κόσμου». Η Ιωάννα Μαμακούκα παρουσιάζει μια διασκευή του «Κοντορεβυθούλη» και αφηγείται ένα παραμύθι με κούκλες για παιδιά κάθε ηλικίας (με την ομάδα Αngelus Novus)
Σάββατο στις 13:00
«Ούτε εγώ ήμουν εκεί, ούτε εσείς να το πιστέψετε». Η Ιωάννα Μαμακούκα παρουσιάζει μια δραματοποιημένη αφήγηση λαϊκών παραμυθιών για παιδιά κάθε ηλικίας (με την ομάδα Angelus Novus).

8 & 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011
Παρασκευή στις 19:00 & Σάββατο στις 13:00
H ομάδα Le Cirque Petit παρουσιάζει την παράσταση θεάτρου δρόμου «Η συνάντηση» .

15 & 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011
Παρασκευή στις 19:00
«ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ». Εκπαιδευτικό Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα για παιδιά από το εργαστήρι θεατρικής ονειροπλασίας ΑΙΘΕΡΟΠΛΟΟ.
Σάββατο στις 13:00
«ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ». Μια διαδραστική παράσταση γεμάτη αυτοσχεδιασμούς, θεατρικό παιxνίδι, δημιουργικές κατασκευές, μουσική και φαντασία!!! από το εργαστήρι θεατρικής ονειροπλασίας ΑΙΘΕΡΟΠΛΟΟ!

Πηγή: cityportal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου