Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Φεβρουάριος στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 

Καινοτομία και δημιουργικότητα στη Βιβλιοθήκη 
Την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011, στις 6.30 το απόγευμα, παρουσίαση του βιβλίου του συμπολίτη μας Εκπαιδευτικού κ.Γιάννη Γεωργουδακη με τίτλο «Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Μύθοι και πραγματικότητες» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΑΥΛΟΣ. Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΑΙΡΟ. 
Απο την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ. 

Υποστηρίζουμε την ταινία του βεροιώτη σκηνοθέτη Στράτου Τζίτζη «45 τετραγωνικά» και δίνουμε ραντεβού στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ από την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου (Πληροφορίες στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ) 

Tη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 7 μ.μ., παρουσίαση του νέου βιβλίου της πολυβραβευμένης συγγραφέως Αμάντας Μιχαλοπούλου «Πώς να κρυφτείς» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ. Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ 

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, το απόγευμα, το ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ για τον εμπλουτισμό της ελληνικής Wikipedia (Βικιπαίδεια).με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων λειτουργίας της . Συνδιοργάνωση: Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) σε συνεργασία με την Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού /Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) και οι συντάκτες της Βικιπαίδειας. 

Επιπλέον, σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, στο ισόγειο της Βιβλιοθήκης λειτουργεί έκθεση αφίσσας αφιερωμένης στην αφροαμερικάνικη ιστορία και έκθεση βιβλίων από τη συλλογή της Αμερικάνικης Γωνιάς της. 

Και αυτό το μήνα μην ξεχάσετε τα Δωρεάν εισαγωγικά μαθήματα στις νέες τεχνολογίες. Μάθετε πως θα αποκτήσετε τη δική σας ηλεκτρονική διεύθυνση, πως θα δημιουργήσετε το δικο σας Album φωτογραφιών στο Flickr, το δικό σας blog, το δικό σας βιογραφικό και άλλα πολλά. Ενημερωθείτε για το ακριβές πρόγραμμα και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο τηλ. 2331024494 και στην ιστοσελίδα μας http://www.libver.gr 

Ωράριο Λειτουργίας της Δημόσιας Βιβλιοθήκης: 

Δευτέρα και Τετάρτη: 8.00 π.μ. – 8.00 μ.μ., Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο: 8.00 π.μ.- 2.30 μ.μ. 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ, Έλλης 8 (πίσω από το Δημαρχείο), 
τηλ. 2331024494, http://www.libver.gr, email:info@libver.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου