Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Τραπεζίτες και νταντάδες ελέγχει εταιρία ερευνών της Νέας Υόρκης

Οι γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους εξίσου με τα εκατομμύριά τους, μπορούν πλέον να προσλάβουν εταιρία ερευνών, που ειδικεύεται στον έλεγχο τραπεζιτών, για να ερευνήσουν το παρελθόν των νταντάδων τους.

Η εταιρία NannyTrack της Νέας Υόρκης, αποτελεί θυγατρική της BackTrack Reports, που ειδικεύεται στον έλεγχο τραπεζικών στελεχών και διαχειριστών αμοιβαίων κεφαλαίων.
«Η νταντά σας, σας λέει αλήθεια; Είναι υπεύθυνο άτομο;» ρωτάει η Λία Κλάρκσον, ιδρυτής της NannyTrack. Οι εταιρίες που πρακτορεύουν νταντάδες προσφέρουν παραδοσιακά συστάσεις για ντέντεκτιβ, που ελέγχουν τις επίδοξες τροφούς των εύπορων παιδιών.

Η NannyTrack, όμως, φιλοδοξεί να προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα, επιτρέποντας στους γονείς να συντάξουν κατάλογο υποψηφίων νταντάδων, τις οποίες η εταιρία θα ελέγξει έναντι 555 δολαρίων. Η εταιρία θα επικοινωνήσει με τους προηγούμενους εργοδότες των υποψηφίων, θα ελέγξει το παρελθόν τους και θα εκδώσει πόρισμα μέσα σε δύο εβδομάδες.

«Ακόμη και εάν κάποιος εργάσθηκε σε Μακντόναλντς στο Πουέρτο Ρίκο το 2008, θα μπορέσουμε να ελέγξουμε την πληροφορία αυτή», λέει η κ. Κλάρκσον, που είναι και αυτή νέα μητέρα.

Μέχρι στιγμής, η εταιρία έχει πραγματοποιήσει λίγους τέτοιους ελέγχους. Οι πληροφορίες που αναζητούν οι γονείς διαφέρουν σημαντικά. «Για μένα, αυτό που με ενδιέφερε ήταν αν η νταντά των παιδιών μου είχε τροχαίες παραβάσεις, γιατί θέλω να οδηγεί τα παιδιά στις δραστηριότητές τους», λέει η συνιδρυτής της εταιρίας, Κέισι Ντρούκερ.

Πηγή: Καθημερινή με στοιχεία από Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου