Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Μουσικοθεατρικό Εργαστήρι για παιδιά στο Μόλυβο

O Φορέας Τουρισμού Μολύβου στο πλαίσιο της διοργάνωσης της 6ης Θερινής Ακαδημίας Κιθάρας Αρίων, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 1-8 Αυγούστου διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά ένα μουσικοθεατρικό εργαστήρι για παιδιά 7-12 ετών, παράλληλα με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν αυτές τις μέρες.

Για τις οικογένειες της Λέσβου αλλά και των οικογενειών που θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί για το διάστημα 31 Ιουλίου – 5 Αυγούστου, τα παιδιά θα ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία και παράλληλα θα δραστηριοποιηθούν δημιουργικά ερχόμενα σε επαφή με την τέχνη μέσα από το παιχνίδι. 

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να συστήσει τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στη μουσικοθεατρική πράξη και να τα φέρει σε πρακτική επαφή με δημιουργικές διαδικασίες όπως η σύνθεση τραγουδιών και η συγγραφή κειμένων. 

Στις πέντε μέρες του εργαστηρίου τα παιδιά (7-12 ετών) με τη βοήθεια των έμπειρων υπεύθυνων του εργαστηρίου, με προεξάρχουσα την Αντζουλέτα Πουσναρά και βοηθό τον Αντώνη Βερβέρη, θα φτιάξουν μια μικρή παράσταση πάνω στο παραδοσιακό παραμύθι «Η Πετρόσουπα», που μιλά για τη δύναμη και τη σημασία της προσφοράς. 

Τα εργαστήρια θα είναι τρίωρα με διάλειμμα (10.30 – 13.30) και η παράσταση των παιδιών θα παρουσιαστεί στις 5 Αυγούστου στο Μόλυβο. 

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: Φορέας Τουρισμού Μολύβου, τηλ.22530 71990.

Πληροφορίες για την 6η Θερινή Ακαδημία Κιθάρας Αρίων 
www.arionacademy.com]www.arionacademy.com

Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου