Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Bazaar Βιβλίου για τους σκοπούς του Συλλόγου «Φλόγα»

Το διήμερο 27 και 28 Μαΐου, οι βιβλιοφιλικές ομάδες «Βιβλίο-Παρουσιάσεις-Κριτικές» και «Βιβλίο, Ποιο θα ήθελα να διαβάσω» προσκαλούν το κοινό στο «Φιλανθρωπικό Bazaar Βιβλίου» για τους σκοπούς του Συλλόγου: «Φλόγα - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια».

Εκδότες και αναγνώστες μπορούν στηρίξουν το παζάρι βιβλίου στέλνοντας τα βιβλία -καινούρια ή μεταχειρισμένα- που επιθυμούν να διαθέσουν προς πώληση απευθείας στο οίκημα του «Συλλόγου Φλόγα» (Αιγίου 6-8, Τ.Κ. 115 27, Γουδί). Η αποστολή ή παράδοση πρέπει να γίνει πριν την 27η Μαΐου.

Το Bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί και τις δυο ημέρες από τις 10.00 έως τις 16.00 στο οίκημα της Φλόγας (Αίθουσα εκδηλώσεων) και όλα τα έσοδα θα προσφερθούν στο «Σύλλογο Φλόγα».

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Η Φλόγα συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

«Φλόγα - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια»
Οίκημα της Φλόγας, Αιγίου 7, Γουδί
Τηλ: 210 7485000, Fax: 210 7772421
web: www.floga.org.gr, e-mail: floga@floga.org.gr

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου