Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Πρόσωπα: Μπίλι και Γκρέιαμ Χέσλιπ

Ο Γκρέιαμ Χέσλιπ είναι τυφλός, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να ζει από κοντά τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, χάρη στην προσπάθεια του πατέρα του, Μπίλι.

Οι δύο Βορειοϊρλανδοί φίλοι της Κρουσέιντερς, ακολουθούν την ομάδα τους σε κάθε παιχνίδι, με τον Μπίλι να χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο προκειμένου να μεταφέρει στον γιό του όλη τη δράση εντός αγωνιστικού χώρου.


Έτσι, ο Γκρέιαμ παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να δει, έχει ζήσει από κοντά τις καλές και τις κακές στιγμές της Κρουσέιντερς, χάρη στην περιγραφή του πατέρα του.

Ο Μπίλι Χέσλιπ ξεκίνησε να παίρνει τον γιό του στο γήπεδο στη δεκαετία του 1990 και από τότε αποτελούν ένα αχώριστο δίδυμο στις εξέδρες του γηπέδου Seaview, αλλά και όπου αλλού αγωνίζεται η ομάδα.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που και άλλοι φίλαθλοι μαζεύονται δίπλα στους δύο Χέσλιπ, προκειμένου να ακούσουν την περιγραφή του πατέρα στον γιό και να μάθουν τους παίκτες!

Οι Χέσλιπ, τιμήθηκαν μάλιστα από τον σύλλογο το 2011, όταν κλήθηκαν να εγκαινιάσουν τη νέα Δυτική εξέδρα του γηπέδου, πριν από ένα παιχνίδι Γιουρόπα Λιγκ με τη Φούλαμ.

Οι δύο Βορειοϊρλανδοί μιλούν για τις εμπειρίες τους σε ένα δεκάλεπτο ντοκιμαντέρ. Αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσετε:


Πηγή: novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου