Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Πιστοποίηση προσβασιμότητας ξενοδοχείου Accesibility Pass για το Sofitel Athens Airport

Στο Sofitel Athens Airport απονεμήθηκε η πιστοποίηση ΄Accessibility Pass΄ προς τα άτομα με αναπηρία κίνησης, όρασης και νόησης.

Louis Cruises H Louis Cruises είναι υπερήφανη για την ελληνική της ταυτότητα. Η ανατολική Μεσόγειος είναι το σπίτι μας και είμαστε η μόνη ελληνική εταιρεία που προσφέρει στους επιβάτες της, την αυθεντική ελληνική εμπειρία κρουαζιέρας

Το Διεθνές Πρότυπο “Accessibility Pass” για την Πιστοποίηση Προσβασιμότητας Ξενοδοχείων απονεμήθηκε στο Sofitel Athens Airport. Πρόκειται για ένα διεθνές πρότυπο πιστοποίησης, που κατατάσσει την προσβασιμότητα των ξενοδοχείων, λαμβάνοντας υπόψη τις υποδομές, τις υπηρεσίες που προσφέρουν και τις δεξιότητες του προσωπικού, ώστε τα άτομα με αναπηρία να μπορούν να επιλέξουν ένα ξενοδοχείο που εξυπηρετεί τις δικές τους ανάγκες.

Στο Sofitel Athens Airport απονεμήθηκε η πιστοποίηση Accessibility Pass προς τα άτομα με αναπηρία κίνησης, όρασης και νόησης.

“Το Sofitel Athens Airport αποτελεί ένα από τα πρώτα σημεία εισόδου των διεθνών τουριστών στη χώρα μας”, αναφέρει ο Cyril Manguso, γενικός διευθυντής του Sofitel Athens Airport. “Ως εκ τούτου, λόγω της θέσης μας και της γειτνίασης με το Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριο Βενιζέλο, έχουμε την ευθύνη να εκπροσωπούμε επάξια την ελληνική φιλοξενία χωρίς διακρίσεις, χωρίς περιορισμούς και κυρίως χωρίς προκαταλήψεις”.

Η κατάταξη των ξενοδοχείων από το “Accessibility Pass” είναι αντικειμενική και γίνεται με βάση τη χρήση κοινών κριτηρίων για όλα τα ξενοδοχεία παγκοσμίως και την αποτύπωση των ξενοδοχείων από Εγκεκριμένους Επιθεωρητές, και όχι με βάση την αυτοδήλωση των ξενοδοχείων.

Πηγή: traveldailynews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου