Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Γίνετε Νονός/Νονά μας προτρέπει η UNICEF

Στην προτροπή - έκκλησή της η UNICEF αναφέρει τα εξής:

"Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη της UNICEF,

Σκεφτείτε, πώς θα αντιδρούσατε εάν είχατε μπροστά σας ένα μικρό παιδί να κάθεται μόνο του έχοντας χάσει τους γονείς του ή να κλαίει επειδή υποφέρει από υποσιτισμό ή να αργοπεθαίνει λόγω μιας παιδικής ασθένειας ή έλλειψης πόσιμου νερού.

Τι θα σκεφτόσασταν εάν σας λέγαμε ότι με μόλις 0,67 ευρώ την ημέρα, δηλαδή 20 ευρώ το μήνα, εξασφαλίζετε τη ζωή, την ασφάλεια και το χαμόγελο σε εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το σκεφτείτε!.

Με τη συμμετοχή σας στο μηνιαίο πρόγραμμα «Νονός/Νονά της UNICEF» παρέχετε κάθε μέρα όλο το χρόνο, την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, το φαγητό, τα εμβόλια, τις κουνουπιέρες ή τα άλατα ενυδάτωσης στα παιδιά που τα χρειάζονται και που η ζωή τους εξαρτάται από αυτά.

Η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα «Νονός/Νονά της UNICEF» χρηματοδοτεί ουσιαστικές δράσεις της UNICEF που θα σώσουν τη ζωή χιλιάδων παιδιών, όπως ο εμβολιασμός κατά της ιλαράς και η παροχή γευμάτων σε παιδιά ορφανά από το AIDS. Αλλά και μεγαλύτερες παρεμβάσεις όπως η οργάνωση μιας εκεχειρίας, εξασφαλίζοντας τη μεταφορά του προσωπικού σε επικίνδυνες περιοχές για να παρέχουν βοήθεια. Ή ακόμη η εγκατάσταση μιας αντλίας νερού που θα σημαίνει ασφαλές πόσιμο νερό σε μια κοινότητα. Μπορεί να μεταφραστεί στην επιστροφή των παιδιών στο σχολείο όπου θα μάθουν βασικές τεχνικές για να επιτύχουν αργότερα στη ζωή τους, και σε πολλές άλλες ζωτικής σημασίας δράσεις.

Σας καλούμε, λοιπόν, να συμμετέχετε στο πρόγραμμα συστηματικών υποστηρικτών «Νονός/Νονά της UNICEF» και μ’ αυτόν τον τρόπο να γίνετε ένας ισχυρός κρίκος στην «αλυσίδα αγάπης» της UNICEF. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μη χαθεί καμία άλλη παιδική ζωή!">

Περισσότερες πληροφορίες στο www.unicef.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου