Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Βόλτα με το καροτσάκι

Όλες οι μανούλες ανυπομονούν να έρθει η ώρα που θα πάνε βόλτα με το μωράκι τους. Είναι η πιο διασκεδαστική στιγμή της ημέρας καθώς η απόλαυση είναι αμοιβαία. Το μωράκι γνωρίζει τον έξω κόσμο βλέπει καινούριες εικόνες και τα ματάκια του λάμπουν αντικρίζοντας τον ήλιο και το γαλάζιο ουρανό!

Τι συμβαίνει όμως όταν αυτή η πολυπόθητη στιγμή φτάσει και όλοι οι δρόμοι είναι αφιλόξενοι και γεμάτοι παρκαρισμένα αυτοκίνητα που κάνουν τη χαλαρωτική αυτή βόλτα να μοιάζει με αγώνα μετ’ εμποδίων;;;

Τότε πρέπει να αναλάβουμε όλες δράση!!!!

Είναι γνωστό σε όλες μας πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής απαιτεί να χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο ή τη μηχανή για να εξοικονομούμε πολύτιμο χρόνο. Αυτό λοιπόν συνεπάγεται όλο το κυκλοφοριακό κομφούζιο. Πρέπει όμως να θυμόμαστε ότι δεν είμαστε μόνοι και να σεβόμαστε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Αυτό δυστυχώς δεν εφαρμόζεται και έτσι καθημερινά εμφανίζεται το φαινόμενο των «γεμάτων πεζοδρομίων» και της «άφαντης ράμπας». Την επόμενη φόρα που θα βρεθείτε αντιμέτωπες με μια τέτοια κατάσταση αντιδράστε αμέσως!!!



Μπείτε, λοιπόν, στο www.loveeverymoment.gr/babywalks και εκτυπώστε τις ειδικές κάρτες ή βρείτε τις στα Λητώ και τα συνεργαζόμενα καταστήματα, και τοποθετήστε τις στο παρμπρίζ του οχήματος που σας έκλεισε το δρόμο!

Επίσης στο ίδιο link θα βρείτε εύκολα προσβάσιμα με το καροτσάκι μέρη που προτείνουν οι γονείς σε όλη την Ελλάδα. Μπείτε και εσείς να προτείνετε το δικό σας ασφαλές και αγαπημένο μέρος!

Με αυτήν την πρωτότυπη δράση μπορούμε όλες να βγούμε κερδισμένες!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου