Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Εκδήλωση: Ψάχνοντας τον Νέμο

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε μια υποβρύχια εκδήλωση  με αφορμή το βιβλίο της Disney "ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΕΜΟ" το Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013, στις 12 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ  (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Ο Μάρλιν, ένα ψάρι κλόουν, και ο γιος του, ο Νέμο,  ζούσαν μια ήσυχη ζωή στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα, ώσπου μια μέρα ο Νέμο απομακρύνθηκε αρκετά και αιχμαλωτίστηκε από έναν δύτη! Χωρίς να χάσει καιρό, και παρά τον φόβο του για τον μεγάλο ωκεανό, ο υπερπροστατευτικός Μάρλιν ξεκινά, παρέα με την Ντόρη, ένα ψάρι με μεγάλη καρδιά, αλλά με αδύναμη μνήμη, να αναζητήσει τον γιο του.

Πού κατοικούν τα ψάρια κλόουν, όπως είναι ο Νέμο και ο Μάρλιν, και τι τρώνε; 
Τι χρώμα έχει το ψάρι Μπαρακούντα; 
Αλήθεια, εσείς γνωρίζετε όλα αυτά τα μυστικά για τον Νέμο και την παρέα του;

Ελάτε όλοι να μετατρέψουμε τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στον υπέροχο βυθό του Νέμο  και με τη βοήθεια της εμψυχώτριας Μαρίας Λαγωνίκα να λύσουμε αυτούς και άλλους τόσους γρίφους  για τους ήρωες, τις καθημερινές τους συνήθειες και τις περιπέτειες που ζουν.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!
Τα βατραχοπέδιλα και οι μάσκες δεν είναι απαραίτητα!

Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο και ένας τυχερός θα κερδίσει το DVD της ταινίας!
Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα δοθούν δωράκια.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Στα τροπικά νερά του Μεγάλου Κοραλλιογενούς Φράγματος, ο Μάρλιν, ένα ψάρι κλόουν, ζούσε ήσυχα μαζί με τον μοναχογιό του, τον Νέμο. Επειδή ο Μάρλιν φοβόταν τον ωκεανό και τους απρόβλεπτους κινδύνους του, έκανε ό,τι μπορούσε για να προστατέψει τον γιο του. Όμως, όπως όλα τα ψαράκια της ηλικίας του, ο μικρός Νέμο ονειρευόταν να εξερευνήσει το ανοιχτό πέλαγος…

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις: 1. Τα κλασικά (σκληρόδετη έκδοση με πολλές μαγευτικές σκηνές από την αξέχαστη ταινία, ιδανικό βιβλίο για δώρο) 2. Μαγικός Κόσμος (με σύντομο κείμενο, ιδανικό και για μικρότερες ηλικίες)
Η αγαπημένη ταινία της Disney, βραβευμένη με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, κυκλοφορεί στις 11 Μαρτίου σε 3D BLU-RAY, BLU-RAY & DVD από τη feelgood.

• Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τους μαθητές (ηλικίας από 4 ετών) του σχολείου σας για την εκδήλωση.
• Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της.
• Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.
• Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ. 

Όσοι από εσάς είστε μέλη της ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑΣ, του Kid Club των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, έχετε προτεραιότητα για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση. Δηλώστε πρώτοι συμμετοχή έως την Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου