Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ημερίδα: «Γονέας τον 21ο Αιώνα»

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα για δεύτερη χρονιά, οργανώνουν την εκδήλωση με θέμα «Γονέας στον 21ο αιώνα» το Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013, από τις 10:00 μέχρι τις 17:00, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς (οδός Μεσογείων 151, Μαρούσι), με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Στόχος της συγκεκριμένης Ημερίδας είναι να αναπτυχθούν θέματα που απασχολούν τους γονείς στο σύγχρονο κοινωνικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν παράλληλα εργαστήρια ώστε, εκτός από τη θεωρητική ανάλυση των επιμέρους αντικειμένων, να φωτιστεί και η πρακτική τους εφαρμογή.

Σημαντικοί ομιλητές όπως ο κ. Γιάννης Αναστασάκος, Σύμβουλος Επικοινωνίας και Μέσων, ο κ.Ονίκ Παλαντζιάν, Γενικός Διευθυντής Europa Profil, ο Δημοσιογράφος στους Sunday Times του Λονδίνου και συγγραφέας, John-Paul Flintoff o κ. Στέλιος Σταυρίδης, Πρόεδρος ΕΥΔΑΠ, ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο κ. Ματθαίος Γιωσαφάτ, Ψυχίατρος - Ψυχαναλυτής και πολλοί άλλοι, συμμετέχουν στην ημερίδα με τις εισηγήσεις τους, με σκοπό να αναπτυχθεί ένας γόνιμος διάλογος για το ρόλο των μελών της Οικογένειας, αλλά και για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, σε συνάρτηση με τις προκλήσεις της εποχής.

Για το πρόγραμμα, ενημερωτικά κείμενα και για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ημερίδας

Με την υποστήριξη της ΕΡΤ Α.Ε., του Πρώτου Προγράμματος (105,8 FM) και Ράδιο Κόσμος (93,6 FM).

Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου