Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

«Όλοι Μαζί για το Παιδί» Συγκεντρώνουμε παιχνίδια για παιδιά!

O ΣKAΪ, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, οργανώνουν όλο τον Δεκέμβριο σειρά δράσεων, σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό τη συγκέντρωση παιχνιδιών για τα παιδιά των ιδρυμάτων, που βρίσκονται κάτω από τη σκέπη του «Μαζί για το παιδί».

Αυτά τα Χριστούγεννα, γινόμαστε όλοι Άι-Βασίληδες για τους πραγματικούς ήρωες της ζωής.
Συγκεντρώνουμε παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών, από αυτοκινητάκια, κούκλες και κουζινικά έως επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, συναρμολογούμενα και ό,τι άλλο σκεφτεί ο καθένας μας. Τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν θα παραληφθούν από συνεργάτες του «Μαζί για το παιδί» και θα μοιραστούν στα διάφορα ιδρύματα, με τα οποία συνεργάζεται.

Τα Σάββατα 01/12, 08/12, 15/12, 22/12, καθώς και την Κυριακή 23/12, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, οργανωθείτε μαζί με φίλους, συγγενείς, μικρούς και μεγάλους, και φέρτε τα δώρα σας στα σημεία που θα οριστούν. Εκεί θα σας περιμένουν εκπλήξεις και happening για τα παιδιά!

Τα παιχνίδια που θα προσφέρετε μπορεί να είναι καινούρια ή σε καλή κατάσταση, αλλά σε κάθε περίπτωση έτοιμα για χρήση. Σκοπός των δράσεων είναι να δοθεί χαρά στα παιδιά των ιδρυμάτων αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Αυτή η προσφορά μας θα αποκτήσει ιδιαίτερη αξία, αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας.

Αυτά τα Χριστούγεννα, ας γίνουμε Άι-Βασίληδες για εκατοντάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα!
 
Πηγή: Σκάι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου