Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Εργαστήρι Φωνητικής Μουσικοθεραπείας & Έκφρασης

Εργαστήρι Φωνητικής Μουσικοθεραπείας & Έκφρασης
Ημερομηνίες: Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012
Ωρες: 10.30-14.30 (8 ώρες)
Xώρος: Ελληνικό Ωδείο, (παράρτημα Χαλανδρίου-Ν.Ψυχικού), Αποστολοπούλου 64
Πληροφορίες-Εγγραφές: 210 6724052, Δευτέρα ως Παρασκευή 14.00-20.00

Εισηγήτρια Ευαγγελία Παπανικολάου: ΜΑ, Μsc, FAMI, Μουσικοθεραπεύτρια-Θεραπεύτρια και εκπαιδεύτρια GIM, ιδρυτική πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Μουσικοθεραπεύτων (ΕΣΠΕΜ)

Περιεχόμενο και στόχοι
Το εργαστήριο περιλαμβάνει ασκήσεις αυτοσχεδιασμού φωνής, ασκήσεις φωνής και σωματικής κίνησης, όπως και ατομικές και ομαδικές ασκήσεις ψυχοδυναμικού ή δημιουργικού χαρακτήρα με κύριο εργαλείο τη φωνή. Στόχος η απελευθέρωση οποιουδήποτε εσωτερικού, συναισθηματικού μπλοκαρίσματος καθρεφτίζεται στη φωνή μας, η συνειδητοποίηση των ικανοτήτων και αδυναμιών της και η ενδυνάμωσή της καθώς και η αντιμετώπιση δυσκολιών που σχετίζονται με την εκφορά λόγου ή με το τραγούδι. Οι στόχοι είναι ανεξάρτητοι από οποιαδήποτε εξειδικευμένη τεχνική φωνητικής.

Σε ποιους απευθύνεται
Σε όσους γενικότερα θέλουν να αποκτήσουν καλύτερη επαφή με τη φωνή τους
Σε εκείνους που χρησιμοποιούν επαγγελματικά τη φωνή τους ως μέσο έκφρασης (παιδαγωγούς, τραγουδιστές, ηθοποιούς, στελέχη επιχειρήσεων, κ.α. ) και που επιθυμούν να αποδώσουν εκφραστικά καλύτερα
σε επαγγελματίες ειδικούς φωνής (λογοθεραπευτές, καθηγητές τραγουδιού, κ.α.)
σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα εκφοράς λόγου

.Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Κόστος 80 ευρώ (για φοιτητές 70 ευρώ με επίδειξη ταυτότητας)

Οι συμμετοχές είναι περιορισμένες. Για κράτηση θέσης, απαραίτητη η τηλεφωνική επιβεβαίωση καθώς και η κατάθεση του ποσού στο λογαριασμό Alpha Bank 269-002101-023660 (Χαϊκάλη Αντωνία) έως 6 Δεκεμβρίου το αργότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου