Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Τα Χριστούγεννα τους Αλλιώς, ξανά!


Είναι τα τρίτα Χριστούγεννα για τη δράση της Parallaxi «Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς» μια δράση που δίνει και για αυτά τα Χριστούγεννα συνέχεια στις κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης που ξεκίνησαν τον προπέρσινο χειμώνα (Γεύμα Αγάπης για απόρους στο ΑΠΘ & δράση για τους αστέγους), συνεχίστηκαν τα περασμένα Χριστούγεννα με το πρώτο ‘’Τα Χριστούγεννα τους Αλλιώς’’, όπου καταφέραμε με την πολύτιμη συμβολή σας να συλλέξουμε 4 τόνους τρόφιμα, φάρμακα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, για τους Γιατρούς του Κόσμου, την Άρσις και το δημοτικό βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός και που εικόνες του και τον απολογισμό μπορείτε να δείτε εδώ, αλλά και φέτος με τη δράση ‘’Στα υπόγεια είναι η θέα’’, ενισχύοντας το έργο του πατέρα Αθηναγόρα στον Δεντροπόταμο.

Στον πιο δύσκολο χειμώνα των τελευταίων δεκαετιών, λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων η Parallaxi με τη δράση της «Θεσσαλονίκη Αλλιώς», σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, κάνει στο υπέροχο Εντευκτήριο των συνταξιούχων του λιμανιού, μία προσπάθεια να γίνουν τα Χριστούγεννα των συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη, αλλιώς. Σας προσκαλούμε όλους να βοηθήσετε όπως μπορείτε, καθώς κάθε συνεισφορά, μικρή ή μεγάλη, είναι πολύτιμη.

Το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα συγκεντρώνουμε τρόφιμα, φάρμακα, παιδικά ρούχα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης για τους σκοπούς της Άρσις και των Γιατρών του Κόσμου.

Στη δράση συμμετέχουν τα μουσεία Φωτογραφίας, το κέντρο Σύγχρονης Τέχνης, το μουσείο Κινηματογράφου και η Ταινιοθήκη. Παράλληλα, το Εντευκτήριο αλλάζει όψη με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και γεμίζει με γιορτινούς ήχους με συναυλίες και παραμύθια, δράσεις για παιδιά, κεράσματα και μια σειρά εκπλήξεις που θα ανακοινώσουμε τις προσέχεις μέρες μαζί με τον ΟΛΘ και θα δημιουργήσουν, τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, μια παραμυθένια ατμόσφαιρα στο Λιμάνι.

Σας περιμένουμε όλους, Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα στην πρώτη προβλήτα του Λιμανιού.

Αυτές τις γιορτές η αλληλεγγύη είναι πιο πολύτιμη από ποτέ!
Πηγή: parallaxi 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου