Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Εκδηλώσεις στην πόλη για τη Γιορτή της Μητέρας

Ως ημέρα εορτασμού της μητρότητας και ευχαριστιών προς τη μάνα έχει καθιερωθεί, παγκοσμίως, η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Με μία κάρτα, ένα λουλούδι και ένα φιλί τα παιδιά θα ευχηθούν την Κυριακή, 13 Μαϊου, «χρόνια πολλά» στις μαμάδες όλου του κόσμου. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνεται πλήθος εκδηλώσεων και στη Θεσσαλονίκη. Στις 11 το πρωί η 5η δημοτική κοινότητα του κεντρικού δήμου προγραμματίζει εορταστική εκδήλωση σε συνεργασία με τους μαθητές των Σχολών του ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου και το παιδικό τμήμα ζωγραφικής των καλλιτεχνικών εργαστηρίων.Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο χώρο της 5ης δημοτικής κοινότητας (25ης Μαρτίου και Βασ.Ολγας) θα κατασκευαστούν από παιδιά χειροποίητα δώρα τα οποία θα δοθούν στις μητέρες.

Μισή ώρα αργότερα, έχει προγραμματιστεί συναυλία της χορωδίας του 5ου ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης στον «Κήπο του Νερού» στη Νέα παραλία, στο πλαίσιο του εορτασμού για τη Γιορτή της Μητέρας.

Στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, τα παιδιά θα μπορέσουν να μετατρέψουν τις παλιές γόβες της μαμάς σε ...γλαστράκια και στη συνέχεια θα τις χαρίσουν ως δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας. Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις θα αρχίσουν από τις 10:30 το πρωί στην πλατεία δημαρχείου Ευόσμου και θα συνεχιστούν από τις 6 το απόγευμα στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ via ΕΡΤ3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου