Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Δημιουργικά Εργαστήρια για παιδιά στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Να σου πω μια ιστορία;Κάθε Τετάρτη 5.00-6.00 το απόγευμα
Ανάγνωση - αφήγηση ιστοριών για παιδιά προσχολικής ηλικίας και τους συνοδούς τους.
Όλος ο Νοέμβριος είναι αφιερωμένος στην ανάγνωση εικονογραφημένων ιστοριών και σε δραστηριότητες για το σπίτι και την οικογένεια.

2 Νοεμβρίου : "Ένα σπίτι για το Φρίξο".
9 Νοεμβρίου : "Τι είναι παιδί;".
16 Νοεμβρίου : "Ο Τιμόθεος και οι σούπερ δυνατές πιτζάμες". Εμείς φτιάχνουμε ένα σούπερ δυνατό πάπλωμα φιλίας, φέρτε μαζί σας κουρελάκια και πανάκια που δεν χρειάζεστε.
23 Νοεμβρίου : "Θέλω μια αδελφή!".
30 Νοεμβρίου : "Ιστορίες για μαμάδες και μπαμπάδες". Φτιάχνουμε ένα οικογενειακό άλμπουμ-φέρτε μαζί σας μερικές οικογενειακές φωτογραφίες!
Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης. Είσοδος Ελεύθερη.

Εργοστάσιο ΙστοριώνΚάθε Τετάρτη 6:30-7:30 το απόγευμα
Συνεχίζουμε τις συναντήσεις μας στο πρωτότυπο αυτό εργοστάσιο, όπου γινόμαστε δημιουργικοί διασκεδάζοντας με λέξεις, έννοιες και εικόνες, φτιάχνοντας νέες ιστορίες και πειράζοντας παλιές.
Για παιδιά 8-12 ετών. Στα μαγικά κουτιά της Βιβλιοθήκης. Είσοδος Ελεύθερη.

Σάββατο στη Βιβλιοθήκη

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 11:00-12:30 το πρωί.
"Το Αλφαβητάρι του σπιτιού και της οικογένειας". Το πρώτο Σάββατο του Νοεμβρίου διαμορφώνουμε παρέα το αλφαβητάρι μας με έμπνευση τη θαλπωρή του σπιτικού και της οικογένειας. Σκεφτείτε λέξεις και αντικείμενα που για σας σημαίνουν "σπίτι μου σπιτάκι μου" και φέρτε τα να φτιάξουμε τη συλλογή μας. Ελάτε μετά να φτιάξουμε ένα κουκλόσπιτο με ένα κουτί παπουτσιών. Για παιδιά από 6 ετών. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης. Είσοδος Ελεύθερη.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 11:00-12:30 το πρωί.
"Κούκλες οικιακές". Με αντικείμενα του νοικοκυριού όπως, μπουκάλια απορρυπαντικού, κούπες, κουτάλες κλπ. δημιουργούμε ένα θίασο από πρωτότυπες, αστείες, "σπιτικές" κούκλες. Για παιδιά από 6 ετών. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης. Είσοδος Ελεύθερη.

Το πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων υλοποιείται με Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ( www.snf.org )

Πληροφορίες για το πρόγραμμα με τις δημιουργικές δραστηριότητες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης http://www.libver.gr ή στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, Έλλης 8, τηλ. 2331024494

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου