Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Δωρεάν προγράμματα από το Σύλλογο γονέων κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό

Μετά από 3 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου μας ξεκινάμε στα γραφεία μας, που βρίσκονται στην οδό Κριτοβουλίδου 16, πίσω από το Δημαρχείου Ρεθύμνου, δωρεάν προγράμματα για τους γονείς και παιδιά σε εβδομαδιαία βάση που θα διαρκέσουν από το Νοέμβριο ως τέλη Ιουνίου.
 

Οι δράσεις αυτές γίνονται με τη στήριξη του Συλλόγου Ψυχολόγων Ν. Ρεθύμνου, του Πανεπιστημίου Κρήτης άλλα και με μια ομάδα εθελοντών διαφόρων ειδικοτήτων (εικαστικοί, μουσικοί, εργοθεραπευτές, παιδαγωγοί) και στόχο έχουν

Α. Την στήριξη των γονέων με συμβουλευτικές ομάδες ενδυνάμωσης
Β. τη δημιουργία εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά

Παρακαλούμε να έρθετε οπωσδήποτε στη συνάντηση που θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου 2011, και ώρα 7.00μμ στο γραφείο του συλλόγου οπότε και θα καθορίσουμε τις μέρες και το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων.

Καλούμε όλους τους γονείς που είναι μέλη του Συλλόγου ή όλους όσους έχουν παιδιά με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές να δηλώσουν συμμετοχή στα προγράμματα καθώς ο αριθμός των ατόμων θα είναι περιορισμένος.

Για δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές
1. Στα γραφεία του Συλλόγου (Κριτοβουλίδου 16) που λειτουργούν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη , Παρασκευή 6.30μμ ως 9. 00μμ.
2. Στα τηλέφωνα : Σταθερό : 28310 71784,
Κινητά : 6948590359 Μελισσινός Παύλος, 6936704854 Κλάδου Ειρήνη, e- mail: aytismos@gmail.com, facebook: σύλλογος γονέων αυτιστικών

Πηγή: GOODNet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου