Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

«Είναι άσχημο να βλέπεις ότι έχουν έλθει τόσο λίγοι»

Ο Διονύσης και η Αλεξάνδρα Θεοδοσίου μαζί με τις δύο μικρές τους κόρες χειροκροτούσαν όλους του αθλητές ύστερα από κάθε αγώνισμα της κολύμβησης. Η οικογένειά τους ωστόσο ήταν από τις λιγοστές ελληνικές που επέλεξαν να αφιερώσουν λίγη ώρα από την Κυριακή τους κάνοντας μια επίσκεψη σε ένα στάδιο για τους Αγώνες των Special Olympics. «Ηλθαμε για να στηρίξουμε τους Αγώνες. Κι αυτό διότι δεν έχουν προβληθεί, δεν έχουν διαφημιστεί επαρκώς.
Ταυτόχρονα θέλουμε να περάσουμε και μηνύματα στα παιδιά μας» αναφέρει ο κ. Θεοδοσίου, ενώ η συζυγός του προσθέτει πως, εκτός από μερικές οικογένειες, «είναι ελάχιστοι οι νέοι που έχουν έλθει να παρακολουθήσουν τους Αγώνες». Πάντως ο κ. Θεοδοσίου τονίζει ότι η διοργάνωση θα κάνει καλό στην Ελλάδα διότι προβάλλεται και ενισχύεται ο τουρισμός. Και στέλνει το μήνυμα ότι κάποια πράγματα, όπως αυτοί οι Αγώνες, μπορούν να πραγματοποιούνται ακόμη και αυτήν τη δύσκολη περίοδο.
Η οικογένεια του Παναγιώτη Κωσταντινίδη και της Χριστίνας Μελιάδου με τα παιδιά τους έδωσαν όμως το «παρών» και χειροκροτούσαν τους αθλητές του στίβου. «Είναι άσχημο να βλέπεις ότι έχουν έλθει τόσο λίγοι θεατές» τονίζει ο κ. Κωνσταντινίδης προσθέτοντας ότι είναι πολλοί αυτοί που δεν γνωρίζουν πως αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται στην Αθήνα οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics.
«Το σίγουρο είναι ότι οι Αγώνες είναι ό,τι καλύτερο για τους αθλητές». Ενα παράπονο που ο κ. Θεοδοσίου ήθελε να μεταφέρει στους διοργανωτές είναι ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένας χώρος πάρκινγκ για το κοινό στο ΟΑΚΑ.
«Η προσέλευση είναι μικρή και ούτως ή άλλως τα πάρκινγκ είναι άδεια».

Πηγή: Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου