Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Από την κολύμβηση το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στους Special Olympics

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στους Special Olympics της Αθήνας, καθώς κατετάγη τρίτος στην κατηγορία ΜΟ5 800 μέτρα ελεύθερο και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
«Κολυμπώ από πολύ μικρός. Είμαι πολύ ευτυχής με τη συμμετοχή μου στους αγώνες και με τη διοργάνωση συνολικά», δήλωσε συγκινημένος. Εν τω μεταξύ, ο Ζήσης Δημοσχάκης, σε μια κούρσα που αγωνίστηκαν μόνο Έλληνες, στην κατηγορία ΜΟ7 800μ. ελεύθερο, πήρε την πρώτη θέση. Δεύτερος ήταν ο Μιχάλης Κόκκορης.

Η Εθνική ομάδα των γυναικών μπάσκετ δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της, καθώς έχασε με 28-13 από τη Γουαδελούπη.

Από κει και πέρα, ξεχώρισαν:
  • Η Σιμάτα από τη Ζάμπια, που έτρεξε στη δεύτερη προκριματική σειρά των 400 μέτρων γυναικών. Λίγο πριν τη γραμμή του τερματισμού σκόνταψε και έπεσε κάτω, όμως σηκώθηκε και συνέχισε, τερματίζοντας στην πρώτη θέση!.
  • Η Γιακουμπί από το Μαρόκο που στην πρώτη σειρά των προκριματικών των 3000 μέτρων γυναικών έκανε πολύ καλή επίδοση, με 11.26.10.
  • Ο Ρομάριο και ο Ζίκο, που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις 7Χ7 του Αγίου Κοσμά και έδειξαν την αγάπη τους προς τους αθλητές που αγωνίζονταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου