Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Καρναβάλι στο δάσος του λύκου

Φέτος τις Απόκριες ελάτε να δραπετεύσουμε στο δάσος των παραμυθιών και της φαντασίας χορεύοντας στους ρυθμούς του καρναβαλιού παρέα με το λύκο και την ξένοιαστη συντροφιά του.

Μάσκες, μπαλόνια, σερπαντίνες θα μοιράσει ο λύκος στους μικρούς επισκέπτες του βιβλιοπωλείου «Πρωτοπορία» στη Θεσσαλονίκη μαζί με την συγγραφέα κ. Μάγκου Νατάσα. Η κυρία Μάγκου θα βρίσκεται στο χώρο του βιβλιοπωλείου το Σάββατο 19-02-2011 και ώρα 11.00 π.μ. για να παίξει με τα παιδιά παιχνίδια από το βιβλίο της «Ο λύκος στο σχολείο; Πάει χάλασε και αυτός» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Χριστοδουλίδη.
Σε αποκριάτικους ρυθμούς τα παιδιά θα μάθουν γράμματα και αριθμούς, σχήματα και έννοιες παίζοντας, χορεύοντας, τραγουδώντας και διασκεδάζοντας.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στα μονοπάτια όπου πέρασε ο Λύκος με την Κοκκινοσκουφίτσα, ο Κοντορεβιθούλης, η Χιονάτη με τους επτά νάνους, ο Μολυβένιος Στρατιώτης, για να φτάσουν τελικά στο φεγγάρι και να διορθώσουν τα χαλασμένα διαστημόπλοια του λύκου! Η επιστροφή στη γη θα τους επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις!!!

Τόπος
Βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία»
Λεωφόρου Νίκης 3
Θεσσαλονίκη 

Ημερομηνία
Σαββάτο 19-2-2011 και ώρα 11 π.μ 

Πηγή: ipolistonkosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου