Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Ημερίδα με επίκεντρο τον μαθητή

Ημερίδα με θέμα «Μαθησιακές δυσκολίες - σχολική αποτυχία -παιδική παραβατικότητα στο σχολείο- φαινόμενα και αντιμετώπισή τους» θα γίνει στις 28 Απριλίου (8.30 - 14.00) στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος».
Τις 4 θεματικές ενότητες θα αναπτύξουν οι : Γ. Αλεξανδράτος, σχολικός σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Ελένη Κονιδάρη, ψυχολόγος προϊσταμένη ΚΕΔΔΥ Κεφαλληνίας, Γ. Δράκος, καθηγητής Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αθηνών - πρόεδρος Μαρασλείου Διδασκαλείου και Γιάννης Πανούσης, καθηγητής Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών - τ. πρύτανης Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις, συζήτηση και αποτίμηση των εργασιών της ημερίδας.

Η πρωτοβουλία της εκδήλωσης είναι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων του υπουργείου Παιδείας και του Γραφείου Σχολικού Συμβούλου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, με την υποστήριξη της Νομαρχίας Κεφαλληνίας, του Δήμου Αργοστολίου, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας - Ιθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου