Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Young Reporters 7ου Παιδικού & Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Το Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας αναζητά τους Young Reporters, τη δημοσιογραφική ομάδα που θα καταγράψει τον παλμό του: 

Αναζητούμε 20 εφήβους, 14-17 ετών, που θα παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ ένα μίνι Εργαστήρι Δημοσιογραφίας, τεσσάρων συναντήσεων, στις οποίες θα μάθουν τις βασικές αρχές του ρεπορτάζ, της κινηματογραφικής κριτικής, των συνεντεύξεων και της λήψης δημοσιογραφικών βίντεο.

Αν έχεις έμφυτη περιέργεια, σου αρέσει να κάνεις ερωτήσεις, αν βλέπεις με χιούμορ και λοξή ματιά τα γεγονότα και επιπλέον αγαπάς τον κινηματογράφο, έλα στη δημοσιογραφική ομάδα του Φεστιβάλ!

Στείλε μας mail στο info@athicff.com με θέμα «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Young Reporters 2024» μαζί με το όνομά σου, τηλέφωνο επικοινωνίας, ημερομηνία γέννησης, και ένα κειμενάκι για το τι σου προσφέρει το σινεμά και το λόγο που θα ήθελες να συμμετάσχεις στην ομάδα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου!

Εννοείται ότι οι Υoung Reporters 2024 εξασφαλίζουν διπλές προσκλήσεις για όλες τις προβολές του Φεστιβάλ από 22-24 Νοεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου