Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Παιχνίδι TRILEGO από την ομάδα TRILEGO



Το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κωφών & Βαρηκόων Θεσσαλονίκης έχει τη δική του Εικονική Επιχείρηση "Let's Go". Μέσα από τη σελίδα της επιχείρησης στο Facebook, γνωρίζουμέ τους νεαρούς  ανθρώπους που την απαρτίζουν, αλλά και τα όμορφα προϊόντα τους. Ένα από αυτά είναι και το εκπαιδευτικό παιχνίδι TRILEGO που βλέπετε στο βίντο. Για να μάθετε περισσότερα για το TRILEGO, διαβάστε την ... εταιρική παρουσίαση του: 

Η ομάδα μας αναπτύσσει το TRILEGO - ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που ξεπερνάει την ψυχαγωγία, με στόχο να προάγει τη συμμετοχικότητα και να προσφέρει χαρά στους παίκτες όλων των ικανοτήτων. Η κατασκευή του προέρχεται από χρησιμοποιημένα τουβλάκια lego. Το παιχνίδι απευθύνεται και σε άτομα με προβλήματα όρασης, φέροντας οδηγίες στα ελληνικά και στη γραφή Braille.

Το όνομα του έχει διπλή σημασία. Όχι μόνο αποτίει φόρο τιμής στο κλασικό παιχνίδι Triliza, αλλά ενσωματώνει επίσης το "Lego", συμβολίζοντας τα επαναχρησιμοποιημένα δομικά στοιχεία που βρίσκονται στην καρδιά του παιχνιδιού. Αυτή η συγχώνευση αντιπροσωπεύει την ουσία του παιχνιδιού που εκμηδενίζει τους αποκλεισμούς και ενισχύει τη δημιουργικότητα.

Το TRILEGO δωρίζεται σε σχολές τυφλοκώφωσης και τύφλωσης στην Ελλάδα και στόχος μας είναι να το μοιραστούμε και με άλλα κράτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου