Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ: Πρόσκληση εθελοντών

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Μακεδονίας – Θράκης ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ προσκαλεί εθελοντές για τη στελέχωση ομάδων που θα βοηθήσουν στην επιτυχία των εκδηλώσεων καλλιτεχνικής παιδείας την Παρασκευή, 3 Μαΐου και το Σάββατο και 04 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος και στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Οι Ανοιξιάτικες δράσεις του φορέα τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου. Για περισσότερα σχετικά με τις αναφερόμενες δράσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://esai.gr/awards.html

Οι εθελοντές της ΕΕΡ από το 2018 και ύστερα πριν την εθελοντική τους προσφορά, εκπαιδεύονται και ακολούθως, εάν το επιθυμούν, πιστοποιούνται για τα προσόντα τους. Οι εθελοντές της ΕΕΡ έχουν πολλά προνόμια μετεκπαίδευσης, συμμετοχής σε ψυχαγωγικές δράσεις/ ανταλλαγές νέων της Ευρώπης και απόκτησης εμπειριών κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις της Ευρώπης και του Κόσμου (Αφρική, Κίνα, Ασία, Αμερική)!

Για δήλωση συμμετοχής ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://forms.gle/wuYz7CCrLzGqZ3RRA ή επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας SMS στο τηλ. 6906 98 22 44 με θέμα "Αίτημα για Εθελοντική Εργασία" κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Πηγή: thessnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου