Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΕΔΕΤ: Η Ψηφιακή Τεχνολογία δίνει νέες διαστάσεις στην Έρευνα και την Εκπαίδευση

Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας διοργανώνει Συμπόσιο Ψηφιακής Τεχνολογίας στις 5 & 6 Νοεμβρίου 2018 στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων προσφοράς στην Έρευνα & την Εκπαίδευση και την ένταξη νέων δράσεων στον τομέα της Υγείας.

Επιστήμονες, ερευνητές, στελέχη δημόσιων οργανισμών και πάροχοι ηλεκτρονικών υποδομών θα συμμετέχουν στη διήμερη εκδήλωση, όπου θα συζητηθούν το παρόν και το μέλλον των εθνικών και διεθνών ηλεκτρονικών υποδομών και υπηρεσιών και θα αναδειχθούν βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησής τους. Μέσα από ομιλίες, παρουσιάσεις και ανοιχτές συζητήσεις θα εντοπιστούν ζητήματα που μπορούν να βελτιωθούν προς όφελος των χρηστών και των ιδρυμάτων.

Το Συμπόσιο Ψηφιακής Τεχνολογίας εντάσσεται στη στρατηγική του ΕΔΕΤ να συμβάλλει στην εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό σημαντικών τομέων ανάπτυξης και ευημερίας όπως η Έρευνα, η Εκπαίδευση, η Υγεία και ο Πολιτισμός. Πέρα από τη διάθεση ψηφιακών τεχνολογιών αιχμής, το ΕΔΕΤ επενδύει στην επικοινωνία και τη συνεργασία με τις κοινότητές του, οι οποίες χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές υποδομές και υπηρεσίες και παρέχουν ανατροφοδότηση με βάση τις ανάγκες τους για την ανάδειξη καινοτόμων λύσεων σε μεγάλο εύρος σύγχρονων προβλημάτων και προκλήσεων.

Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα.

Πηγή: businessnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου