Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Ημερίδα: «Γέφυρες Εκπαίδευσης» 32 χρόνια Συνύπαρξης στο 18ο Γυμνάσιο Πάτρας

Το 18ο Γυμνάσιο Πάτρας με Ειδικά Τμήματα και Λυκειακές Τάξεις Κωφών/βαρήκοων σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο 5ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής, κ. Ρισβά Αθανάσιο , τη Σχολική Σύμβουλο Παιδαγωγικής Καθοδήγησης, κ. Κροκίδη Ευαγγελία και με την αιγίδα της Δευτεροβάθμιας Εκ/σης Ν. Αχαΐας διοργανώνει 
Ημερίδα με τίτλο :
«Γέφυρες Εκπαίδευσης»
32 χρόνια Συνύπαρξης στο 18ο Γυμνάσιο Πάτρας

Ταυτότητα Ημερίδας

Ο χαρακτήρας της Ημερίδας είναι ενημερωτικός. Στόχος είναι να παρουσιαστεί, να συζητηθεί αλλά και να γίνει γνωστός στον εκπαιδευτικό κόσμο αλλά και στην κοινωνία ευρύτερα ο τρόπος εκπαιδευτικής 
λειτουργίας και συνύπαρξης ακούοντων-Κωφών-βαρήκοων μαθητών και των καθηγητών τους στο 18ο Γυμνάσιο Πάτρας. Το 18ο Γυμνάσιο είναι το μοναδικό σχολείο με αυτό το χαρακτηριστικό και αυτό το κάνει πολύ ιδιαίτερο στην εκπαιδευτική του λειτουργία.
Η ομάδα των ειδικών επιστημόνων θα ενημερώσει εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές, επαγγελματίες στον χώρο της εκπαίδευσης και τους εν γένει ενδιαφερόμενους για τα οφέλη αυτής της συνύπαρξης, ενώ η ομάδα των γονέων και των εκπαιδευτικών της Σχολικής μονάδας θα ενημερώσει για τις εμπειρίες και τα βιώματα, που απορρέουν από αυτήν. 

Τόπος Διεξαγωγής Ημερίδας

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στην Αγορά Αργύρη (κεντρική Αίθουσα Συνεδρίων), Αγ. Ανδρέου 12, 

την Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:00-21:00.

Συμμετοχή

Δεν υπάρχει κανένα κόστος για τη συμμετοχή σας. Οι εγγραφές θα γίνουν στη Γραμματεία της Ημερίδας τη μέρα διεξαγωγής (16:30-17:00).
Θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Ημερίδας θα υπάρχει διερμηνεία Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου