Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Το “Born this way” («Γεννημένοι έτσι») κερδίζει στα Emmy.

Ένα reality show που ακολουθεί τη ζωή 7 νεαρών ατόμων με Σύνδρομο Down στη Ν. Καλιφόρνια κατέκτησε την κορυφή κερδίζοντας βραβείο στο Creative Arts Emmy Awards στο Los Angeles. 

Η εκπομπή εστιάζει στις καθημερινές εμπειρίες των πρωταγωνιστών της, παρουσιάζοντας με χιούμορ, ειλικρίνεια και αφοπλιστικότητα τα σκαμπανεβάσματα στον ερωτικό, επαγγελματικό τομέα, καθώς και στον αγώνα τους για την κατάκτηση της ανεξαρτησίας τους. 7 νέοι άνθρωποι που κυνηγούν τα όνειρά τους και κάνουν φιλίες και ερωτικούς δεσμούς αψηφώντας τις προκαταλήψεις της κοινωνίας και τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά τους. 

Η σειρά άρχισε να προβάλλεται στα τέλη του προηγούμενου έτους (6 επεισόδια) και βρίσκεται πλέον στα μέσα του δεύτερου κύκλου, μετά από μια πολύ μεγάλη άνοδο της θεαματικότητας που παρουσίασε στο τέλος του πρώτου κύκλου. 

Από εδω βρήκα λίγα στοιχεία και μετά μπήκα και είδα γενικά για τη σειρά. Δεν έχω προλάβει να την δω. Αν την έχει δει κανείς να μας πει τη γνώμη του και ελπίζουμε σύντομα να καταφέρουμε να τη δούμε και εμείς (έχουμε παρακολουθήσει μόνο βιντεάκια στο youtube που ήταν ενδιαφέροντα). Περιμένουμε τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας.

Ιωάννα Αγγέλου
Ειδική Παιδαγωγός - Νηπιαγωγός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου