Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Μπόμπιρας 11 μηνών με σύνδρομο down ακολουθεί καριέρα μοντέλου

Η στιγμή που αποκαλύπτεται σε κάθε γυναίκα το μεγαλείο της μητρότητας είναι ίσως η πιο ευτυχισμένη, η πιο ολοκληρωμένη, η πιο ασύγκριτη στιγμή στη ζωή... Σε κάποιες γυναίκες όμως, τυχαίνει ο σκληρός κλήρος να υποδέχονται αυτή τη στιγμή με δάκρυα και πόνο ψυχής. Να υποδέχονται το μωρό τους μαθαίνοντας ταυτόχρονα πως το παιδί τους έχει μπροστά του ένα αγώνα δίχως τέλος με κούραση, άρνηση, φόβους, ανασφάλειες και αβεβαιότητα για το μέλλον.

Ωστόσο, η ζωή έχει τον δικό της μαγικό τρόπο να μεταμορφώνει την αδυναμία σε δύναμη, την διαφορετικότητα σε μοναδικότητα, την αδικία σε αρετή και γενναιοψυχία, το λίγο σε πολύ…

Όπως στην περίπτωση του 26χρονου μοντέλου Amanda Booth και του 11μηνών γιου της Micah Quinones. Ο μικρούλης της σε ηλικία τριών μηνών διαγνώστηκε με Σύνδρομο Down. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Mike Quinones, δεν το έβαλαν κάτω, και έπειτα από το πρώτο σοκ, αποφάσισαν να «παλεύουν» κάθε μέρα για την ευτυχία του παιδιού τους.

Ο μικρός ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του αφού ήδη έχει υπογράψει συμβόλαιο στο ίδιο πρακτορείο μοντέλων που ανήκει και η μαμά του. Λατρεύει την κάμερα και αυτό ήδη φαίνεται και από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος διαθέτει, μέχρι στιγμής, πάνω από 13.500 ακολούθους.

Γράφει η  Νινέττα Φαφούτη στο imommy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου