Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Γκολ αγάπης για τα παιδιά της UNICEF

Περίσσεψαν τα χαμόγελα στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας όπου η ομάδα Επιλέκτων της UNICEF έπαιξε με την ομάδα του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, με όλα τα έσοδα υπέρ των ιερών σκοπών της ανθρωπιστικής οργάνωσης.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού που «σφύριξε» ο Βασίλης Στάμος με βοηθούς τους Σπύρο Νικολαδό και Κώστα Σταμογιαννόπουλο – και οι τρείς του συνδέσμου Αθηναίων διαιτητών – απεύθηναν σύντομους χαιρετισμούς η πρόεδρος της unicef Σοφία Τζιτζίκου, ο δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, ο αντιπρόεδρος της Ενώσεως Συντακτών Χρήστος Κυρίτσης και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής ποδοσφαίρου του ΕΚΑ Γιώργος Σταυρινουδάκης. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς.

Ιδιαίτερη στιγμή όταν καταχειροκροτούμενος τιμήθηκε από την ομάδα της unicef με ειδική πλακέτα γιά την προσφορά του στους νέους και στο ποδόσφαιρο, ο επίτιμος πρόεδρος της Θύελλας Διασταύρωσης Γιώργος Λουκάτος.

Γιά πρώτη φορά το παιχνίδι που διοργανώνει εδώ και τέσσερα χρόνια ο συμβολικά «πρεσβευτής» καλής θέλησης της unicef στο χώρο του αθλητισμού Αργύρης Κωστάκης, τελούσε υπό την αιγίδα του δήμου και του ΔΟΠΑΠ.

Παρά τη ζέστη και τα…χρονάκια το παιχνίδι θύμισε σε κάποιες φάσεις Euro. O βετεράνος διεθνής άσσος του Παναθηναικού Σπύρος Λιβαθινός, οι βετεράνοι των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της Αθήνας Δημήτρης Κοτούζας, Γιώργος Αρμάο, Γιώργος Χαχολάκης, Τόλης Πικουλίδης και Αργύρης Κωστάκης και οι θρυλικοί γκολκίπερ Νίκος Μουτσάτσος της Τριγλίας και Τάκης Παντέλης του Απόλλωνα τα έδωσαν όλα. Πολύ καλοί παίκτες και στην ομάδα του Εργατικού Κέντρου Αθήνας που ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκληση της unicef, διά του προέδρου της επιτροπής ποδοσφαίρου του ΕΚΑ Γιώργου Σταυρινουδάκη και του ταμία της Θανάση Κουφουδάκη.

Χωρίς να έχει καμία σημασία το σκορ, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΕΚΑ.

Οι ομάδες

Επίλεκτοι UNICEF:
1. Νίκος Μουτσάτσος
2. Κώστας Δικαιούλιας
3. Πέτρος Τσιγκούλης
4. Άρης Καραίσκος
5. Γιώργος Χαχολάκης
6. Σπύρος Λιβαθινός
7. Δημήτρης Κοτούζας
8. Αργύρης Κωστάκης
9. Νίκος Γκαραβέλας
10. Δημήτρης Δελτσίδης
11. Τόλης Πικουλίδης
12. Δημήτρης Μαυρίδης
13. Τάσος Μπασιούκας
14. Κώστας Χορέβας
15. Τάκης Παντέλης
16. Γιώργος Αρμάο
17. Γιάννης Κοτούζας

Εργατικό κέντρο Αθήνας:
1.Θανάσης Ηλίας
2.Μπλέτσας Κώστας
3.Λαχανάς Χρήστος
4.Νίκας Γεώργιος
5.Κουντουράβα Ταμαζής
6.Λέος Γιώργος
7.Παπαγρηγορίου Θύμιος
8.Σταυρόπουλος Δημήτρης
9.Πέρης Νίκος
10.Μάνεσης Δημήτρης
11.Σαρής Αντώνης
12.Παναγιώτου Θανάσης
13.Κυριακόπουλος Γιώργος
14.Λαμπαρδέλης Άρης
15.Σολωμού Νίκος
16.Σωτηρόπουλος Γιώργος
17.Καραγιαννάκης Κώστας
18. Τάτσης Γιάννης

Δείτε όλες τις φωτογραφίες ΕΔΩ
Πηγή: RPN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου