Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης 2016

Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης 2016
στο χώρο της Φοιτητικής Λέσχης Α.Π.Θ.
από τις 9.30 το πρωί του Σαββάτου 19 Μαρτίου

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Το 10ο κατά σειρά Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης είναι προ των πυλών και έτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Δεκάδες παίκτες κάθε ηλικίας, νέοι αλλά και έμπειροι, θα «μονομαχήσουν» το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου πάνω στα ταμπλό, με κοινή αφετηρία την αγάπη για την ελληνική γλώσσα, σε ένα παιχνίδι όπου συνδυάζονται αρμονικά η ορθογραφία με τη φαντασία, τη στρατηγική, την τύχη και, πάνω απ’όλα, τη διασκέδαση.

Το ετήσιο ραντεβού του σκραμπλ στη Θεσσαλονίκη αποτελεί παραδοσιακά τη διοργάνωση με τις περισσότερες συμμετοχές πανελληνίως, και το φετινό επετειακό τουρνουά, που για μια ακόμη φορά επιμελούνται οι άνθρωποι του Ομίλου Σκραμπλ Θεσσαλονίκης, υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις κι εκπλήξεις!

Αν όλα αυτά σας κινούν το ενδιαφέρον, και θέλετε να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας του σκραμπλ, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρίσκεστε στο χώρο της Φοιτητικής Λέσχης Α.Π.Θ. από τις 9.30 το πρωί του Σαββάτου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά, αλλά και τον Όμιλο Σκραμπλ Θεσσαλονίκης στην επίσημη ιστοσεδλία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου