Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Δημοτικό συμβούλιο πολωνικής πόλης απορρίπτει τον Γουίνι το αρκουδάκι ως ερμαφρόδιτο!

«Ο Γουίνι το αρκουδάκι είναι ερμαφρόδιτο, επιδειξίας, και δεν έχει καμία δουλειά να βρίσκεται κοντά σε παιδιά.»

Αυτό διεμήνυσαν δημοτικοί σύμβουλοι της πολωνικής κωμόπολης Tuszyn (περίπου 87 χλμ νοτιοδυτικά της Βαρσοβίας, και 10 εκατ. χλμ μακριά από την πραγματικότητα) όταν κλήθηκαν να αποφασίσουν για το ποια μασκότ θα χρησιμοποιήσουν για τα εγκαίνια της παιδικής χαράς της πόλης. Αποφάσισαν να απορρίψουν τον Γουίνι, γιατί είναι μια «ακατάλληλα ντυμένη» αρκούδα «αμφιβόλου σεξουαλικότητας»!

«Το πρόβλημα με αυτή την αρκούδα είναι ότι δεν έχει μια πλήρη γκαρνταρόμπα. Είναι μια ημίγυμνη αρκούδα από τη μέση και κάτω, κάτι εντελώς ακατάλληλο για τα παιδιά» αποφάνθηκε σοβαρά – σοβαρά ο δημοτικός σύμβουλος Ryszard Cichy. 

«Δεν φοράει σώβρακο, επειδή δεν έχει φύλο... Είναι ένα ερμαφρόδιτο» σημείωσε άλλο μέλος του δημοτικού συμβουλίου! 

Από την πλευρά της, μια άλλη δημοτική σύμβουλος, η Hanna Jachimska, κατηγόρησε τον δημιουργό του Γουίνι Άλαν Αλεξάντερ Μίλνε με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο: «Είναι πολύ ενοχλητικό! Μπορείτε να το φανταστείτε; Ο συγγραφέας ήταν πάνω από 60 ετών, και έκοψε τους όρχεις του (Γουίνι) με ένα ξυράφι γιατί είχε πρόβλημα με την ταυτότητά του!» 

Κατά τα φαινόμενα ο το συμπαθές αρκουδάκι δεν θα δει ούτε... ζωγραφιστή την παιδική χαρά της πολωνικής κωμόπολης, αλλά το πρόβλημα για τους δημοτικούς συμβούλους είναι ότι με την ίδια λογική(;) θα πρέπει να απορρίψουν το 90% των ηρώων κινουμένων σχεδίων! 

Πηγή: Σκάι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου