Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Αλληλέγγυο σχολείο" από τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας στην Καλαμάτα

Τη λειτουργία στην Καλαμάτα, από 1η Δεκεμβρίου, ενός «αλληλέγυου σχολείου» γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.

Το σχολείο αυτό, «Το Σχολείο μας» όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, θα φιλοξενηθεί στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας (Μπενάκειο) και θα λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα ως τις 8 το βράδυ. Στο εν λόγω σχολείο, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «εκπαιδευτικοί - μέλη του συλλόγου και άλλοι εθελοντές (λογοθεραπευτές, ψυχολόγοι κ.ά.) θα προσφέρουν τις γνώσεις τους με πολλή όρεξη και μεράκι, ενώ τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν να ασχοληθούν με τη μελέτη των μαθημάτων τους, τον αθλητισμό, τη δημιουργική έκφραση, τον χορό, το θεατρικό παιχνίδι, τις κατασκευές, τις ξένες γλώσσες, τη φιλαναγνωσία, το σκάκι, κ.ά.».

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορούν από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή 28 του μήνα, μεταξύ 6 και 7 το απόγευμα να απευθύνονται στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας (τηλ. επικοινωνίας: 6977-210336, 6976-390430, 6936-470427).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου