Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

«Στηρίζουμε..παίζοντας» από την Αρωγή Θεσσαλονίκης

«Στηρίζουμε..παίζοντας» από την Αρωγή Θεσσαλονίκης

Eναλλακτική ολοήμερη Φιλανθρωπική Εκδήλωση, αφιερωμένη στο παιδί και την οικογένεια, με την ονομασία «Στηρίζουμε..παίζοντας» διοργανώνει η Αρωγή Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, στις 8 Ιουνίου 2014 ημέρα Κυριακή.

Είναι η 16η εκδήλωση της Αρωγής Θεσσαλονίκης που έχει ως στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για τις 35 οικογένειες που συντηρεί, ένα νούμερο που αυξάνεται συνεχώς λόγω της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης, καθώς και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προσφοράς και εθελοντισμού.

Η Αρωγή Θεσσαλονίκης είναι μια ομάδα εθελοντών πολιτών, οι οποίοι δε δέχονται χρήματα ούτε φάρμακα, αλλά συγκεντρώνουν καθημερινά τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη υγιεινής και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία αποστέλλουν με πακέτα στα σπίτια των άπορων οικογενειών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Παραλία δίπλα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, 
από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Αντί εισιτηρίου θα δεχόμαστε τρόφιμα.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

12:00 μμ: Θεατρική ανάγνωση με μάσκες του παραμυθιού" η γάτα και ο πετεινός" των εκδόσεων Μολύβι, από την Ιωάννα Αμπατζή και τη Μαρία Κοσσίνη-Ζάχου.
17:00 μμ: “Volcanoz Cheerleaders”, προπονήτριες-χορογράφοι Απιδοπούλου Μαρία & Απιδοπούλου Βυρωνία
18:00 μμ: Θεατρική ανάγνωση με μάσκες του παραμυθιού" η γάτα και ο πετεινός" των εκδόσεων Μολύβι, από την Ιωάννα Αμπατζή και τη Μαρία Κοσσίνη-Ζάχου.
19:30 μμ: Σχολή χορού Ραχήλ Θεοφάνους (Χορεύουν: Ε.Παπαχατζοπούλου Θεοφάνους,Τ.Γκαλτζίδης, Α.Τσοτουλίδης, Σ.Ταξίδης, Χ.Καπακόγλου, Σαριγιαννίδου, Α.Πιπερίδου, Π.Καραολανίδου, Ν,Νεστοροπούλου,Ι.Σκεμπη, Ρ.Μαλακούδη, Α.Φαρμακομύτη, Ε.Μαστρογιάννη, Η.Σιδηροπούλου, Χ.Καμπούρης, Χ.Βουλγαράκη,Μ.Χεβα, Ζ.Σαπάνη, Π.Σμήλκου, Α.Γούτα, Α.Μαλακούδη, Ν.Παπάζογλου)

Στον χώρο θα παρεβρίσκεται το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, διασωστών και ναυαγοσωστών Θεσσαλονίκης καθώς και η Ομάδα Καταστροφών Εθελοντές Καλαμαριάς ΟΜΑΚ.

Παράλληλες Ολοήμερες Δραστηριότητες
«Ζουζουνοπαρέα» :H Δήμητρα Χρυσοστόμου και η παρέα της διασκεδάζουν τους μικρούς μας φίλους.
Μάγος
Σοκολατοδημιουργίες
Εργαστήρι Χειροτεχνίας
Body Painting από την Μάρθα Χονδρολίδου
Ζωγραφική
Καρουσέλ
Μπαλονοκατασκευές
Πρώτες βοήθειες από την ΟΜΑΚ
Και πολλές άλλες εκπλήξεις!!!

Με την ευγενική χορηγία των: Πορτοκαλίδης, Λεοντιάδης, Moca Hellenica, Σπανός, Το Φρέσκο Ψάρι, Frozen, Camelot, Alba, Λιθογραφείο, Εκδόσεις Μολύβι, Micronic Group, Εξώστης
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Για περισσότερες πληροφορίες :
http://arogithess.gr/
https://www.facebook.com/groups/arogithessalonikis/?ref=ts&fref=ts


Πότε: 08-06-2014 έως και 08-06-2014
Ώρα: 11.00-20.00
Τιμή Εισόδου: Τρόφιμα μακράς διαρκείας έναντι εισιτηρίου 

Πηγή: ipolistonkosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου